Mihai Chirilov si Ioan Gyuri Pascu la FILMUL SCURT PE 2

Asta seara, de la 23.00 pe TVR 2, o noua editie FILMUL SCURT PE 2 ii va avea ca invitati pe criticul de film Mihai Chirilov si pe actorul Ioan Gyuri Pascu, care isi vor spune parerea despre doua scurtmetraje selectate de ShortsUP.

Ioan Gyuri PascuMihai Chirilov

E vorba despre un nominalizat la Oscar in 2010, Instead of Abracadabra (Suedia, 2009, regia Patrik Eklund) si de comedia romaneasca Fața galbena care rade (Romania, 2008, regia Constantin Popescu Jr).

Ce scurtmetraj prefera Mihai Chirilov, directorul festivalului TIFF si cum vede Ioan Gyuri Pascu, unul dintre cei mai iubiti actori romani de comedie, cele doua productii, vom afla asta seara la FILMUL SCURT PE 2.

Emisiunea este o co-productie ShortsUP si TVR 2 si propune, in fiecare saptamana, doua scurtmetraje valoroase si doua personalitati care le intorc pe toate fetele. Emisiunea, impreuna cu evenimentele lunare ShortsUP, creeaza un canal de distributie pentru o specie cinematografica lipsita adesea de covorul rosu si de atentia de care se bucura lungmetrajul. Filmul scurt este spatiul de experiment si de avangarda al cinema-ului contemporan, iar intreg proiectul ShortsUP isi propune sa il aduca in prim plan.

Macheta Filmul Scurt pe 2

More shortfilms

Mood