Maria Dinulescu si Tudor Chirila la Filmul Scurt pe 2

Emisiunea co-produsa de ShortsUP si TVR 2 continua joi 14 aprilie cu doua scurtmetraje premiate si doua personalitati care le comenteaza

Actorii Maria Dinulescu si Tudor Chirila sunt invitatii celei de-a doua editii a emisiunii Filmul Scurt pe 2 care va fi difuzata joi seara de la 23.00 pe TVR 2. Cei doi vor comenta doua filme premiate, selectate de ShortsUP. Tudor ChirilaMaria Dinulescu

E vorba de Suplinitorul (r. Andrea Jublin), un film Italian care a primit o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun scurtmetraj si a castigat marele premiu la Clermont-Ferrand, cel mai prestigios festival de gen si Nunta Lui Oli (Trofeul Augustin la Short Film City, premiul pentru cel mai bun scenariu la Timishort si cel mai bun film scurt la Next si la Anonimul).

La finalul emisiunii, Maria Dinulescu si Tudor Chirila vor argumenta ce rol i s-ar potrivi celuilalt  in unul dintre cele doua scurtmetraje ale editiei.

Emisunea “Filmul scurt pe 2”se difuzeaza in fiecare joi seara, are o durata de o ora si promoveaza cu precadere filmele recente si pe tinerii regizori romani. Mai multe detalii pe www.tvr.ro si pe www.shortsup.ro.

Filmul Scurt pe 2

Mai multe scurtmetraje

Stare