Marele Picnic: program complet

Când tot orașul tânjește după evadare, Grădina Botanică București devine cea mai accesibilă destinație de vacanță. Marele Picnic ShortsUP prinde viață vineri, 29 iulie și sâmbătă 30 iulie, de la 18.00 la 23.30.  Două seri de cinema open-air, muzică jazz, video-mapping, tururi ghidate, sesiuni de echilibristică pe slackline, o zonă de fun&games, dar și una de food&drinks.

Tigri la Coada

Programul evenimentului

Accesul în zona de eveniment se poate face începând cu ora 18.00 prin Aleea Portocalelor (Splaiul Independenței), iar filmele încep la ora 21.30.

Vineri, 29 iulie

18.00 – 21:00: tururi ghidate, ateliere, muzică 

Tururi ghidate în Grădina Botanică. Cei care vor sa descopere Gradina Botanica cu ocazia picnicului, o pot face printr-un tur ghidat printre aleile unuia dintre cele mai frumoase spatii verzi din București. Tururile sunt realizate cu sprijinul voluntarilor de la Asociatia Team Work şi încep de la ora 18:00, lângă sectorul denumit ”Gradina Italiana”. Durează aproximativ 30 de minute. Detalii aici.  

Antrenamente de Ultimate Frisbee. Totul despre cel mai popular sport de iarbă verde de la Bucharest Ultimate,comunitatea iubitorilor de ultimate frisbee din București.

20.00 – trio-ul JazzyBIT, format din Teodor Pop (pian, claviaturi), Mihai Moldoveanu (bas) și Szabó Csongor-Zsolt (tobe) va încălzi atmosfera de vineri cu un concert live ce va provoca spectatorii la visare și la mișcare.

21.00 – 21.30 video-mapping în decorul verde al Grădinii Botanice

21.30 –  22.30 –  proiecții scurtmetraje – calup I

22.30 – 22.40 – PAUZĂ +  video-mapping în decorul verde al Grădinii Botanice

22.50 – 23.40proiecții scurtmetraje – calup II

Sâmbătă, 30 iulie

18.00 – 21:00– tururi ghidate în Grădina Botanică, ateliere și jocuri în aer liber

20.30 – 21.30 – video-mapping în decorul verde al Grădinii Botanice

21.30 –  22.30 –  proiecții scurtmetraje – calup I

22.30 – 22.40 – PAUZĂ +  video-mapping în decorul verde al Grădinii Botanice

22.50 – 23.40 proiecții scurtmetraje – calup II

Programul complet de filme poate fi consultat AICI. 

Echipament

cu paturile

Pături: Va sfătuim sa veniți ”înarmați” cu pături de picnic pentru voi + prieteni. Un număr limitat de pături va fi disponibil spre vânzare la fața locului.

Tratament anti-țânțari: E recomandat să aveți la voi spray-uri anti-țânțari pentru a ține la distanță orice disconfort pe durata filmelor.

Telefoane mobile – tablete pentru votul filmelor: La Marele Picnic voi aveți rolul juriului și misiunea de a alege cel mai bun film al evenimentului, care va fi răsplătit cu un premiu de 1000 de Euro. Votul se face digital, pewww.shortsup.ro/competitie, așa că nu uitați să aveți la voi telefoane sau tablete pentru a vă pune la treabă spiritul critic.

Reguli de acces

Food-court: Marele Picnic este ediția open-air ShortsUP și, ca la orice festival, nu este permis accesul cu mâncare din exteriorul zonei de eveniment. Veți găsi la fața locului un food court divers care va umple coșul de picnic. Bucătării invitate: Burger Van, Urban Burger, Sunday Bages and Coffee, FruFru și nu numai. Detalii.

Accesul cu animale de companie: În Grădina Botanică nu e permis accesul cu animale de companie, din cauza speciilor de plante și vegetație protejate. Dorim să protejăm frumusețea locului

Fumatul în Grădina Botanică: Fumatul este permis doar în zonele special amenajate

Accesul copiilor: Filmele difuzate la Marele Picnic ShortsUP sunt recomandate copiilor peste 12 ani. Minorii sub 12 ani pot viziona filmele doar cu acordul părinților.  Minorii sub 12 ani au acces gratuit în spațiul de eveniment.

Biciclete: Bicicletele sunt bine-venite în spațiul dedicat evenimentului: se pot lega de gardurile care împrejmuiesc grădina, se pot lăsa în restelurile special amenajate sau pe iarbă, în limita spațiului disponibile pe pajiștea dedicată evenimentului.

Cum ajungi

Marele Picnic se va desfășura în sectorul numit Grădina Italiană.

Accesul se face din Splaiul Independenței, pe strada “Intrarea Portocalelor”. 5 minute de mers pe jos de la stația de metrou Grozăvești. Locul dedicat picnicului cinematografic se numește ”Gradina Italiana”. Dacă plănuiești să vii cu bicicleta, o poţi lua cu tine pe pajiște. Cei care vin cu mașina găsesc loc de parcare pe Șoseaua Cotroceni sau Splaiul Independentei.  NU se poate parca pe Strada Portocalelor!

harta-acces-Marele-Picnic

Ne vedem la picnic!

Mai multe scurtmetraje

Stare