Marele Picnic 2015

Adevărul.ro: Picnic cu pături și scurtmetraje în Grădina Botanică

Picnicul ShortsUP îşi propune în acest an să reinterpreteze spaţiul Grădinii Botanice prin film şi muzică, iar un ecran gonflabil va fi ancorat pentru proiecţii, care vor avea loc în fiecare dintre cele două seri, de la ora 21.30, se arată într-un comunicat de presă.

Gândul.infoA doua ediţie a Marelui Picnic ShortsUP, pe 24 şi 25 iulie, în Grădina Botanică din Bucureşti

Marele Picnic ShortsUP, ajuns la ediţia a doua, se va desfăşura pe 24 şi 25 iulie, începând cu ora 18.00, în Grădina Botanică din Bucureşti, din program făcând parte proiecţii ale unor scurtmetraje premiate, muzică live şi jocuri.

Cinemagia: Vineri și sâmbătă e Marele Picnic 

Weekendul acesta toate drumurile duc spre Grădina Botanică, cea mai accesibilă destinație urbană de vacanță. Marele Picnic ShortsUP prinde viață la a 2-a ediție cu două seri de film, muzică și relaxare pe insula de evadare preferată a cinefililor. Startul se dă la ora 18.00 iar filmele încep de la 21.30, respectiv 22.00 în seara de sâmbătă.

MetropotamMarele Picnic ShortsUp: scurtmetraje, jocuri si muzica live in Gradina Botanica

Acum am descoperit inca o ocazie de a petrece o seara frumoasa alaturi de prieteni: Marele Picnic ShortsUp. Aflat la a doua editie, picnicul va avea loc vineri, 24 iulie si sambata, 25 iulie, incepand cu ora 18:00. Astfel, Gradina Botanica va fi pentru doua zile locul unde veti putea vedea scurtmetraje premiate, veti putea asculta muzica live si va veti putea juca.

Ziarul Ring: Marele Picnic de scurtmetraje

Marele picnic de scurtmetraje

Marele Picnic ShortsUP propune, la a II-a ediție, două seri de film, muzică și relaxare pe „insula de evadare preferată a cinefililor”.

DILEMA VECHE 

Nu ratați, pe 24 și 25 iulie, Marele Picnic ShortsUP. În cele două seri, începând cu ora 18, sunteți invitați la Grădina Botanică din București la un festival de scurtmetraje în aer liber. Nu uitați să vă luați păturile!

Jurnalul Național

Marele Picnic ShortsUP, ediția a II-a, va avea loc vineri, 24 iulie, și sâmbătă, 25 iulie, începând de la ora 18.00, în Grădina Botanică din Capitală. Va fi un weekend cu scurtmetraje premiate, muzică live și jocuri. Un ecran gonflabil va fi ancorat printre copaci și vegetație. Prețul biletelor este între 20 și 40 de lei.

Mai multe scurtmetraje

Stare