Londra se muta la Bucuresti duminica seara

Filme scurte de exceptie, concert live cu Moonlight Breakfast si atmosfera londoneza

Cele mai reprezentative si premiate filme scurte britanice din ultimul deceniu, concert live cu Moonlight Breakfast si o atmosfera demna de viata culturala stiuta sau ascunsa a Londrei. Asa va arata programul evenimentului ShortsUP via Londra de duminica, 18 martie, care are loc la Turbohalle – Uzina de Frumos. Spectatorii vor trece pe la Camden, Piccadilly Circus, Tate Modern, Covent Garden, Parliament Square si alte zone-simbol pentru capitala britanica.

Au cantat in deschiderea concertului Jamiroquai din 2011. Au ajuns numarul 1 in topuri cu piesa “Shout” inainte sa scoata primul album. Daca-i auzi pentru prima oara, e foarte dificil sa ghicesti daca sunt romani sau britanici. Cei mai multi ar spune ca sunt britanici. Fac un retroelectro irezistibil – de la iubitorii muzicii anilor ’50 si pana la fanii de alternativ, nu lasa pe nimeni indiferent. Patru membri, un turneu abia inceput si un album care isi pregateste lansarea: trupa Moonlight Breakfast va face valva la ShortsUP Via Londra, duminica seara, in deschiderea evenimentului, incepand de la ora 19.00.

Tot la ShortsUP, o expoziţie extraordinara de arta contemporana va aduce in atentie o serie de lucrari ale unor artişti romani foarte apreciati: CATALIN BADARAU (sculptura), CIPRIAN PALEOLOGU (instalaţii), ANCA BOERIU (grafica) si IURI ISAR (grafica). Un colt cu ceai si briose, o demonstratie de cricket, un bar care va transforma peturile in instalatie de arta vor completa harta imaginara a serii britanice. VEZI TRAILER.

Biletele pot fi achizitionate in avans prin prin MyTicket si Eventim sau in seara evenimentului, direct de la Turbohalle, la pretul de 25 de lei. Pentru studentii care isi cumpara bilet in seara evenimentului, pretul este de 20 de lei. Duminica, biletele se pun in vanzare cu o ora inainte de eveniment, adica de la 18.00. Primii 300 de spectatori care cumpara bilete in avans pentru evenimentul ShortsUP via Londra de duminica vor primi o invitatie si pentru petrecerea de deschidere a Turbohalle, ce are loc sambata cu muzica unor DJ celebri, straini şi romani.

Turbohalle – Uzina de Frumos, cel mai nou spatiu cultural din capitala se afla la statia de metrou Pacii (B-dul Iuliu Maniu nr. 220B, in fosta uzina Turbomecanica). Detalii: www.facebook.com/ShortsUpRomania.

Mai multe scurtmetraje

Stare