Life in Digital Age: filme ShortsUP la ICEEFest

Cum supraviețuiești pe internet, în 10 filme scurte

Anul acesta ShortsUP va fi prezent la ICEEFest, cel mai mare festival de internet și tehnologie din Europa Centrală și de Est.

O coleție de scurtmetraje internaționale selectate sub umbrela ”Life in Digital Age” va rula în fiecare zi, între 2 și 10 iunie, la Grand Cinema & More, din cadrul Băneasa Shopping City – locul unde vor avea loc evenimentele din cadrul festivalului, concentrate în 9 si 10 iunie.

ShortsUP Life in Digital Age

Internetul, fascinantul univers în care ne trăim viața de zi cu zi, a devenit și unul dintre cele mai prolifice motoare de povești ale generației noastre. Marile aventuri, iubiri, conspirații, revelații și descoperiri se întâmplă în realități virtuale.

Cum supraviețuiești pe net? E întrebarea de la care pornesc filmele ShortsUP, o colecție de ficțiuni, comedii și animații despre păcatele lumii digitale.

  • Micile obsesii tehnologice pot da naștere la invenții nebune, ca-n comedia Time Freak (r. Andrew Bowler, SUA, 2011), nominalizată la Oscar, povestea unui fizician care visează să călătorească în ”timeline-ul” propriei vieți pentru a-și pune la punct dezamăgirile.
  • Din programul ShortsUP de la ICEEFest fac parte și A Senior Moment (r. Michelle Davidson, SUA, 2012) și Pony Place (r. Joost Reijmers, Olanda 2014), două comedii savuroase despre prăpastia ”digitală” dintre generații și toate compromisurile pe care trebuie să le faci ca să ții pasul cu tehnologia.

”Life in Digital Age” aduce internetul pe ecranul de cinema în 10  scurtmetraje care te fac să râzi, să-ți pui întrebări și, mai ales, să culegi un ”kit” essential de supravirețuire în lumea digitală.

Biletele la selecția speciala ShortsUP din cadrul ICEEFest costă 25 de lei și pot fi achiziționate la Grand Cinema Băneasa sau prin aplicatia Cinemagia. 

Mai multe scurtmetraje

Stare