HALL OF FAME: regizori celebri si concert AB4

Sambata de la 19.00, la Sala Radio, ShortsUP a pregatit un eveniment extraordinar, atat prin filmele de scurtmetraj ale marilor regizori ai lumii, cat si prin concertul unplugged cu trupa AB4 & invitatii.

ShortsUP Hall of Fame incepe cu filme scurte semnate Lars von Trier, Tim Burton, Jean-Luc Godard, Roy Anderson si alti cunoscuti regizori ai lumii. Scurtmetrajul Pe toti baietii ii cheama Patrick e un exemplu uimitor al inceputurilor lui Jean-Luc Godard, singura experienta in care acesta a regizat un film scris de altcineva. Filmul de absolvire al lui Lars Von Trier, Nocturne (1980) e o mostra de tensiune narativa ce urma sa devina o marca a regizorului danez. Duck Crossing (regia Koldo Almandoz) aduce o viziune ironica, plina de referinte celebre si de staruri ca Marilyn Monroe, Clint Eastwood, Charlie Chaplin sau Emir Kusturica.

ShortsUP Hall of Fame

ShortsUP Hall of Fame va aduce, pe langa scurtmetraje, si un concert unplugged extraordinar cu AB4, trupa ce a facut pionierat in rockul alternativ romanesc. Alaturi de cei 4 membri vor urca pe scena invitati ce vor transforma seara intr-un experiment muzical unic: Vlaicu Golcea (contrabas si pian), Oana Maris (oboi), Daniel Ivascu (percutie) si Stefan Barbu (vioara).

Biletele mai pot fi cumparate de la Sala Radio, diseara incepand de la 18.00, la pretul de 30 RON.

Sala Radio se afla pe Str. General Berthelot nr. 60. Harta.

Harta Sala Radio

Detalii despre filme.

Detalii despre concert.

Mai multe scurtmetraje

Stare