Kit pentru Marele Picnic, ediția 3

Vineri, 29 iulie și sâmbătă, 30 iulie, va avea loc a 3-a ediție Marele Picnic ShortsUP, un weekend de evadare în cel mai frumos colț de natură al capitalei, cu scurtmetraje, muzică jazz, video-mapping, ateliere, tururi ghidate. Covorul verde va lua locul scaunelor de cinema iar cerul liber va fi decorul celor două seri.

Filmele vor prinde viață pe două ecrane gonflabile ancorate în grădină – voi le veți vedea pe iarbă, de pe pături, ca la un adevărat picnic cinematografic.

Întrebări frecvente și elemente esențiale din kitul de picnic

ATM COM

Programul evenimentului

Accesul în zona de eveniment se poate face începând cu ora 18.00 iar filmele încep la ora 21.30.

Vineri, 29 iulie

18.00 – 21:00: tururi ghidate, ateliere, muzică 

Tururi ghidate în Grădina Botanică. Cei care vor sa descopere Gradina Botanica cu ocazia picnicului, o pot face printr-un tur ghidat printre aleile unuia dintre cele mai frumoase spatii verzi din București. Tururile sunt realizate cu sprijinul voluntarilor de la Asociatia Team Work şi încep de la ora 18:00, lângă sectorul denumit ”Gradina Italiana”. Durează aproximativ 30 de minute. Detalii aici.  

Antrenamente de Ultimate Frisbee. Totul despre cel mai popular sport de iarbă verde de la Bucharest Ultimate,comunitatea iubitorilor de ultimate frisbee din București.

20.00 – trio-ul JazzyBIT, format din Teodor Pop (pian, claviaturi), Mihai Moldoveanu (bas) și Szabó Csongor-Zsolt (tobe) va încălzi atmosfera de vineri cu un concert live ce va provoca spectatorii la visare și la mișcare.

21.00 – 21.30 video-mapping în decorul verde al Grădinii Botanice

21.30 –  22.30 –  proiecții scurtmetraje – calup I

22.30 – 22.40 – PAUZĂ + video-mapping în decorul verde al Grădinii Botanice

22.50 – 23.40proiecții scurtmetraje – calup II

Sâmbătă, 30 iulie

18.00 – 21:00– tururi ghidate în Grădina Botanică, ateliere și jocuri în aer liber

20.30 – 21.30 – video-mapping în decorul verde al Grădinii Botanice

21.30 –  22.30 –  proiecții scurtmetraje – calup I

22.30 – 22.40 – PAUZĂ +  video-mapping în decorul verde al Grădinii Botanice

22.50 – 23.40 proiecții scurtmetraje – calup II

Cum cumperi bilete

Biletele pot fi achiziționate ân avans prin Eventbook, MyTicket și Eventim prețul de 25 de lei/ seară și 35 lei/abonament dar și la fața locului la prețul de 30 de lei/ seară sau 40 lei/abonament, în limita locurilor disponibile.

MyTicket: online sau în toată rețeaua DIVERTA

Eventbook: online sau din Librăria Engleză “Anthony Frost” (Calea Victoriei nr. 45) sau Librăria Franceză “Kyralina” (George Enescu nr. 8) și Librăria Hecate (str. Olari, nr. 8)

Eventim: online sau din rețeaua de magazine partenere: Germanos, magazinele Carrefour, librăriile Cărturești, benzinăriile OMV, magazinele Vodafone.

A98V6859

Echipament

Pături: Va sfătuim sa veniți ”înarmați” cu pături de picnic pentru voi + prieteni. Un număr limitat de pături va fi disponibil spre vânzare la fața locului.

Tratament anti-țânțari: E recomandat să aveți la voi spray-uri anti-țânțari pentru a ține la distanță orice disconfort pe durata filmelor.

Telefoane mobile – tablete pentru votul filmelor: La Marele Picnic voi aveți rolul juriului și misiunea de a alege cel mai bun film al evenimentului, care va fi răsplătit cu un premiu de 1000 de Euro. Votul se face digital, pe www.shortsup.ro/competitie, așa că nu uitați să aveți la voi telefoane sau tablete pentru a vă pune la treabă spiritul critic.

11225282_10155784007505459_3210939186457649124_o

Reguli de acces

Food-court: Marele Picnic este ediția open-air ShortsUP și, ca la orice festival, nu este permis accesul cu mâncare sau băutură din exteriorul zonei de eveniment. DOAR cu sticle de apă. Veți găsi la fața locului un food court divers care va umple coșul de picnic. Bucătării invitate: Burger Van, Urban Burger, Sunday Bages and Coffee și nu numai. Detalii.

Accesul cu animale de companie: În Grădina Botanică nu e permis accesul cu animale de companie, din cauza speciilor de plante și vegetație protejate. Dorim să protejăm frumusețea locului

Fumatul în Grădina Botanică: Fumatul este permis doar în zonele special amenajate

Accesul copiilor: Filmele difuzate la Marele Picnic ShortsUP sunt recomandate copiilor peste 12 ani. Minorii sub 12 ani pot viziona filmele doar cu acordul părinților.  Minorii sub 12 ani au acces gratuit în spațiul de eveniment.

Biciclete: Bicicletele sunt bine-venite în spațiul dedicat evenimentului: se pot lega de gardurile care împrejmuiesc grădina, se pot lăsa în restelurile special amenajate sau pe iarbă, în limita spațiului disponibile pe pajiștea dedicată evenimentului.

Cum ajungi

Marele Picnic se va desfășura în sectorul numit Grădina Italiană.

Accesul se face din Splaiul Independenței, pe strada “Intrarea Portocalelor”, nr 1-3. 5 minute de mers pe jos de la stația de metrou Grozăvești. Locul dedicat picnicului cinematografic se numește ”Gradina Italiana”. Dacă plănuiești să vii cu bicicleta, o poţi lua cu tine pe pajiște. Cei care vin cu mașina găsesc loc de parcare pe Șoseaua Cotroceni sau Splaiul Independentei.  NU se poate parca pe Strada Portocalelor!

harta-acces-Marele-Picnic

Vreme

În cazul în care vremea va împiedica buna desfășurare a evenimentului în aer liber, acesta va fi reprogramat pentru weekendul imediat următor, respectiv vineri 5 august, sâmbătă, 6 august.

Ne vedem la picnic!

Mai multe scurtmetraje

Stare