Kit de (Mare) Picnic Cinematografic: programul complet

E aici. Weekendul de Mare Picnic ShortsUP începe vineri…și ține, trei zile și trei nopți  – adică seri – de filme și muzică, food experience și frisbee, prieteni și descoperiri. Vremea spune că vom avea nori și picături de ploaie dar și soare + căldură, toate la un loc. Așa că, până la indicații ulterioare, vom avea grijă să vă întâmpinăm cu folii pentru a vă proteja păturile în cazul în care pajiștea nu va fi suficient de uscată. Dacă totuși vremea va împiedica proiecția filmelor în toate cele trei zile, picnicul va fi reprogramat pentru weekendul 17-18-19 august.

Mai jos programul complet și kitul de picnic cinematografic.

gradina 4

Programul complet – CE și CÂND

Programul este valabil în toate cele trei zile de eveniment – vineri, sâmbătă și duminică.

16.00 Acces deschis. Intrarea se face prin Aleea Intrarea Portocalelor, Splaiul Independenței (poți ajunge cu metroul până la Grozăvești). Nu se poate parca pe Aleea Intrarea Portocalelor.

18.00 – 19.00 – 20:00 Timp de explorare & Descoperire & PlimbareTururi ghidate, Food Garden, instalație kinetică ShortsUP, muzică, frisbee, slackline, hamace, ateliere de gătit pentru copii Mini Zucchini. Descoperă AICI toate extra-activitățile de la picnic.

21:15 – 21.30 – Video-mapping pe copaci. Grădina prinde viață!

21.30 – 22.30 – Runda 1 de scurtmetraje

22.30 – 22.40 – Pauză

22.40 – 23.30 – Runda 2 de scurtmetraje. Descoperă AICI programul complet de filme.

the proposan

CUM AJUNGI

Intri în Grădină din Splaiul Independenței, pe strada “Intrarea Portocalelor” nr 1-3. Dacă vii cu metroul, mergi 5 minute pe jos de la stația de metrou Grozăvești. Pajistea pe care facem picnicul se numește”Grădina Italiană”. Scrie pe Google Maps ”Intrarea Portocalelor”, o să știe să te aducă. IMPORTANT: NU se intră pe intrarea principală a Grădinii Botanice (Cotroceni).

harta-acces-Marele-Picnic

mpicnic_harta (1)-page-001

CE IEI CU TINE

Pături: Ca să stai relaxat la picnic, te sfătuim să aduci cu tine pătură/izopren. Dacă apare o boare de ploaie peste noapte și pajiștea e umedă, găsești la organizatori folii de pus sub pături. Dacă ai uitat pătura acasă, avem și noi câteva rezerve. Izoprenul va fi foarte util pentru vremea anunțată. 

Anti-țânțari: Da. Spray, loțiune, device-uri science-fiction cu ultra-sunete – orice îți asigură confortul pe durata filmelor (grădina e un loc verde, țânțarii nu o ocolesc). Atât Grădina Botanică, cât și organizatorii, vom realiza dezinsecție la fața locului. Cu toate acestea, mai ales având în vedere vremea ploioasă, este recomandat să aveți la voi extra tratament anti-țânțari.

Telefoane mobile – tablete pentru votul filmelor: La Marele Picnic ești membru al juriului și ai misiunea de a alege cel mai bun film al evenimentului, care va fi răsplătit cu un premiu de 1500 de Euro. Votul se face digital, pe www.shortsup.ro/competitie, deci ai nevoie de telefon sau tabletă la îndemână.

Hanorace & haine mai groase – seara se poate lăsa un pic mai rece, mai ales având în vedere umiditatea din ultima perioadă dar și verdeața care ne înconjoară. Vă sfătuim să aveți la voi haine cu mânecă lungă (pot fi de folos și ca protecție anti-țânțari).

Marele Picnic vibe 1

REGULI DE ACCES 

Accesul se face prin Intrarea Portocalelor (Splaiul Independeței). NU se poate intra pe la intrarea prinicipală a Grădinii Botanice (cea din Cotroceni).
Găsești la ShortsUP un Food Garden  – bucătării urbane din toată lumea, așa că NU este permis accesul cu mâncare și băutură din exteriorul evenimentului.
Ești în Grădina Botanică unde speciile de plante sunt protejate, așa că NU este permis accesul cu animale de companie.

NU este permis fumatul pe pajiștea de proiecție a filmelor. Există zone special amenajate pentru asta.

Biciclete – Dacă vrei, vino cu bicicleta în spațiul dedicat evenimentului: o
poți lega de gardurile care împrejmuiesc grădina, în rastelurile special amenajate sau pe iarbă, în limita spațiului disponibil pe pajiștea dedicată evenimentului.

Parcare – Pe Strada Portocalelor NU se poate parca. Găsești loc pe Șoseaua Cotroceni sau pe Splaiul Independenței.

Accesul copiilor – Filmele difuzate la Marele Picnic ShortsUP sunt recomandate copiilor peste 12 ani. Minorii sub 12 ani pot viziona filmele doar cu acordul părinților. Minorii sub 12 ani au acces gratuit în spațiul de eveniment.

! Pentru o atmosferă relaxată și pentru un picnic plăcut pentru toată lumea, vă rugăm să vă supravegiați copiii pe pajiște. La Marele Picnic NU exista niciun loc de joacă destinat copiilor, nu exista oameni dedicați pentru a avea grijă de copii, evenimentul nu este unul dedicat exlusiv copiilor, cu atât mai mult celor sub 12 ani. Vă rugăm să supravegiați copiii pe pajiște și în întreg arealul de eveniment !

A98V3897-Edit

xxx

Biletele pentru Marele Picnic ShortsUP pot fi achiziționate în avans prin rețeaua Eventbook, în varianta de 1 seară (30 de lei), abonament de 2 zile (50 lei) sau abonament 3 zile (70 lei). Biletele pot fi achiziționate și la fața locului în limita locurilor disponibile (35 lei – seară, 60 lei – abonament 2 zile, 90 lei – abonament 3 zile). Prețul biletului include acces la filme, acces în Grădina Botanică, tururi ghidate, food-court, DJ set, jocuri și instalații. 

IMPORTANT: În cazul în care ploaia împiedică proiecția filmelor în aer liber, evenimentul va fi reprogramat în weekendul 17-18-19 august. Toate biletele cumpărate în avans vor fi valabile la evenimentul reprogramat. 

Mai multe scurtmetraje

Stare