JazzyBIT în deschiderea Marele Picnic ShortsUP

sau cum să dansezi desculț în iarbă

Mai e o săptămână până la Marele Picnic ShortsUP, ediția 3. O săptămână până la evadarea după care tânjește tot orașul aflat în plină vară. Două seri de filme premiate despre călătorii și regăsirea libertății în mijlocul aglomerărilor urbane se instalează pe 29 și 30 iulie la Grădina Botanica București.

Marele Picnic va și deschis vineri, 29 iulie, de la 20.00, de concertul trio-ului JazzyBIT,  format din Teodor Pop (pian, claviaturi), Mihai Moldoveanu (bas) și Szabó Csongor-Zsolt (tobe), una dintre cele mai proaspete și promițătoare prezențe din peisajul muzical al acestui an.

Jazzul mixat cu funk va răsuna pe iarba grădinii, sub cerul liber, până pe lăsarea serii, când pajiștea va ceda ”scena” proiecțiilor de scurtmetraje din program. Dacă n-ați apucat niciodată să dansați desculți în iarbă, acum ar putea fi momentul, pentru că JazzyBIT e genul de univers sonor care nu te lasă să stai într-un loc. Trebuie să te miști ca să simți  cum își face efectul energia bună a muzicii.

jazzybit_micc

Mai multe despre filmele din program. 

KIT DE PICNIC. 

Biletele pot fi achiziționate ân avans prin Eventbook, MyTicket și Eventim prețul de 25 de lei/ seară și 35 lei/abonament dar și la fața locului la prețul de 30 de lei/ seară sau 40 lei/abonament, în limita locurilor disponibile.

picnic atm3

Mai multe scurtmetraje

Stare