Trei zile și trei nopți de soft adventures – asta te așteaptă la SHORTSUP – Marele Picnic Cinematografic de la domeniul Mogoșoaia – frisbee și hamace, Public Readings și yoga, cea mai lungă masă de picnic și cel mai mare ecran outdoor văzut la ShortsUP.

REGULI DE ACCES 

Accesul se face pe aleea principală spre Palatul Mogoșoaia – Centrul Cultural Palatele Brâncovenești.
Găsești la ShortsUP un Food Garden – bucătării urbane din toată lumea, inclusiv coktailuri sau delicatese și bunătăți din Transilvania, așa că nu e nevoie să vii cu provizii, decât dacă vrei tu neapărat. NU este permis accesul cu alcool din exteriorul evenimentului.
Domeniul Mogoșoaia este pet-friendly; totuși, evenimentul este și child – friendly –  ține cont că vor fi mulți copii de toate vârstele, așa că decide tu dacă iei sau nu cățelul/pisica/canarul, pentru că va trebui să îl ții lângă tine cu atenție:).
NU este permis fumatul pe pajiștea de proiecție a filmelor. Există o zonă special amenajată pentru asta.

Transport – Cum ajungi?

Transport în comun pus la dispoziție de ShortsUP 
VINERI 26.07.2019 

 • de la ora 18:00, la fiecare 30 de minute: de la stația de Metrou Străulești până la Domeniul Mogoșoaia și retur
 • ultima cursă: 01:00 pleacă de la Domeniul Mogoșoaia

SÂMBĂTĂ 27.07.2019 și DUMINICĂ 28.07.2019 

 • de la ora 12:00, la fiecare 30 de minute: de la stația de Metrou Străulești până la Domeniul Mogoșoaia și retur
 • de la ora 23:30 până la ora 01:00 autobuzele care pleacă de la Domeniul Mogoșoaia vor opri atât la Metroul Străulești cât și la Piața Victoriei.

*Călătoria cu aceste autobuze este gratuită pentru publicul ShortsUP 
Cu bicicleta, trotineta electrică sau orice alt vehicul prietenos cu mediul și cu traficul 
Încurajăm acest mijloc de transport și punem la dispoziție rasteluri pentru biciclete. De asemenea, este permis accesul cu bicicleta pe pajiște, în zona de eveniment.
Cu mașina personală
Ai posibilitatea de a parca:

 • În parcarea parcului Mogoșoaia  – pe malul lacului, după benzinăria Lukoil (acces gratuit)
 • În spatele poliției locale (60 de locuri cu acces gratuit)
 • Pe strada Valea Parcului
 • În parcarea cu plată de la Străulești (Terminal Multi Modal, cu 600 locuri, 1 leu/ora), iar apoi, pentru a ajunge la Palatul Mogoșoaia poți opta pentru unul din mijloacele de transport în comun puse la dispoziție de noi (detaliate mai jos) sau transport public Maxi Taxi 508

Transport public

 • Metrou: GARA DE NORD – GARA BASARAB – STRĂULEȘTI apoi MAXI TAXI 508 până în MOGOȘOAIA
 • Troleibuz linia 97 : GARA DE NORD – BD. BUCUREȘTII NOI – apoi MAXI TAXI 508 până în MOGOȘOAIA
 • De la gura de metrou 1 Mai (Piaţa Chibrit) circulă la fiecare 15-20 minute linia 508 către Mogoşoaia (staţia Palat brâncovenesc), preţ călătorie 3 lei

VREME

Vremea se anunță în mare bună, cu soare și câțiva nori iar temperaturile arată o maximă de 29-30 de grade cu 17 -18 grade noaptea. În intervalele orare cu vreme schimbătoare, ne ținem de program pe cât posibil și vă ținem la curent de eventualele schimbări pe pagina de Facebook.
⛅ E bine să ai cu tine o haină subțire – de ploaie sau de răcoare – trăim încălzirea globală și asta înseamnă uneori situații meteo schimbătoare.

ACCESUL COPIILOR

Filmele difuzate la Marele Picnic ShortsUP sunt recomandate copiilor peste 12 ani. Minorii sub 12 ani pot viziona filmele doar cu acordul părinților. Copiii sub 12 ani au acces gratuit în spațiul de eveniment.
! Pentru o atmosferă relaxată și pentru un picnic plăcut pentru toată lumea, vă rugăm să vă supravegheați copiii pe pajiște. La Marele Picnic există foarte  multe ateliere și activități pentru copii, dar NU există un loc de joacă destinat copiilor și nici supraveghetori din partea organizatorilor.

KIT DE PICNIC

Pături: Ca să stai relaxat la picnic, te sfătuim să aduci cu tine pătură/izopren. Dacă ai uitat pătura acasă, avem și noi câteva rezerve oferite de parteneri.
Anti-țânțari: Da. Spray, loțiune, device-uri science-fiction cu ultra-sunete – orice îți asigură confortul pe durata filmelor (suntem în pădure, pe malul lacului, țânțarii adoră aceste condiții). Atât domeniul Mogoșoaia cât și organizatorii realizează dezinsecție la fața locului. Cu toate acestea este recomandat să aveți la voi extra tratament anti-țânțari.
Telefoane mobile – tablete pentru votul filmelor: La Marele Picnic ești membru al juriului și ai misiunea de a alege cel mai bun film al evenimentului, care va fi răsplătit cu un premiu de 1500 de Euro. Votul se face digital, pe www.shortsup.ro/competitie, deci ai nevoie de telefon sau tabletă la îndemână.  Votul va fi deschis până luni ora 18.00.
Hanorace & haine mai groase – seara se poate lăsa un pic mai rece, mai ales că suntem lângă lac. Vă sfătuim să aveți la voi haine cu mânecă lungă (pot fi de folos și ca protecție anti-țânțari).

BILETE

Biletele pentru Marele Picnic ShortsUP pot fi achiziționate în avans prin rețeaua Eventbook, în varianta de 1 zi (35 de lei), abonament de 2 zile (65 lei) sau abonament 3 zile (80 lei), ineri 26 iulie până la ora 15.00. Biletele pot fi achiziționate și la fața locului în limita locurilor disponibile (în varianta de 1 zi (40 de lei), abonament de 2 zile (80 lei) sau abonament 3 zile (100 lei). Prețul biletului include acces pe domeniul Mogoșoaia – la filme, food-court, music&fun.