In weekend mergem la New York

12 scurtmetraje si un live performance cu jazz si funk la „ShortsUP via New York”

Weekendul asta, ShortsUP face o oprire la New York. Peste doua ore de filme scurte vin la pachet cu ritmuri de jazz, soul si r&b, la CinemaPRO. Accesul la ShortsUP via New York se face incepand cu ora 21:00 iar proiectiile se termina la ora 24:00. Acelasi program de filme va rula in ambele seri ale evenimentului.

Noile voci ale cinema-ului american independent in 12 scurtmetrajeViteza, libertate, curaj, diversitate: selectia de filme isi extrage inspiratia din viata newyorkezilor, o resursa inepuizabila de povesti excentrice si surprinzatoare. PROGRAM INTEGRAL.

West Side StoryUnderground-ul muzical american tine ritmul filmelor scurte. Nimic nu reprezinta mai bine efervescenta newyorkeza decat muzica. Un mix de jazz, funk si R&B va invada holul CinemaPRO inainte si in pauza dintre filme, printr-un perfomance muzical LIVE cu voce si clape.

New York-ul povestit in 10 infografice powered by Chenar.ro. Intregul program ShortsUP e conceput ca o incursiune in viata culturala si sociala a New York-ului, vazut ca punct de influenta pentru numeroase trenduri din intreaga lume artistica, muzicala sau politica. Scurtmetrajele din program vor fi intercalate cu scurte naratiuni grafice digitale, realizate cu sprijinul  Chenar.ro, primul proiect romanesc de jurnalism vizual.

Un spectator pleaca la New York dupa evenimentUnul dintre spectatori isi va prelungi calatoria dincolo de ecranul cinema-ului, caci compania aeriana Austrian Airlines pune la bataie un bilet de avion dus-intors, cu destinatia New York, printr-o tombola organizata pe parcursul celor 2 seri de proiectii. Mai multe AICI. 

Ne vedem la New York cu filme scurte! 🙂

Mai multe scurtmetraje

Stare