In weekend e ShortsUP Musicology

Câteva detalii utile despre weekendul care mixează filmul cu muzica

Sâmbătă și duminică, pe 27 și 28 februarie, începând de la ora 20.00, muzica dictează ritmul filmelor la ShortsUP Musicology, un eveniment-experiment despre universul sunetelor.

Musicology Sala Radio 2

Program

Programul Musicology propune două colecții de filme scurte și un concert de muzică simfonică care va acompania, live, cele mai vechi scurtmetraje din Arhiva Națională de Film. Muzica și filmele sunt diferite în fiecare zi, deci vă recomandăm varianta unui abonament dacă vreți să profitați de experiența completă. Program pe zile. Accesul la Sala Radio se face începând de la 19.00 iar programul de film și muzica începe la ora 20.00. 

Bilete 

Încă mai puteți achiziționa bilete în avans, din rețeaua Eventbook, până sâmbătă la 10 AM în variantele: bilet de 1 zi (sâmbătă sau duminică) la prețul de 35 de lei sau abonament cu acces la întreaga experiență Musicology desfășurată în ambele seri de weekend, la prețul de 55 de lei. Plătiți online și primiți biletul pe mail sau îl puteți ridica din punctele partenere Eventbook din oraș. În limita biletelor disponibile, găsiți bilete și la fața locului, la prețul de 45 lei/ seară sau 55 lei/avans.

Extra-film: Silent Cinema și instalație interactivă 

Foaierul Sălii Radio găzduiește două spații de socializare și descoperire care pregătesc atmosfera ShortsUP. La Silent Cinema puteți să ascultați, la căști, testimoniale provocatoare despre muzică și experimente vizuale în mișcare. Onscreen aduce, în premieră, o instalație interactivă care îmbină senzorii grafici cu video mapping-ul și sunetul sub forma unui Doodle Touch Board.  Spațiul extra-filme este accesibil de la 19.00 la 20.00, înainte de începerea spectacolului sau în pauză.

Cum votezi cel mai bun film muzical din program

La ShortsUP Musicology nu există covor roșu și nici juriul specializat. Voi sunteți cei care alegeți cel mai bun film muzical al serii, care va primi un premiu de 1000 de euro în competiția ShortsUP Audience Award. Votul se face pe mobil, în timpul evenimentului, sau pe site, 24 de ore după eveniment, pe www.shortsup.ro/competitie.

oficial_selecta

Cum ajungi

Sala Radio, cea mai mare sală de concerte simfonice din țară, e situată pe Strada General Berthelot 60-64, în apropierea parcului Cișmigiu. Mijloacele de transport care circulă în apropiere – Str. Mircea Vulcănescu, Str. Berzei, Str. Ştirbei Vodă, Blvd. Eroilor, Calea Plevnei, Blvd. Dinicu Golescu – autobuzele 133, 178, 126, 168, 226, 368. Dacă vă deplasați cu mașina vă sfătuim să parcați pe străzile apropiate, numărul de locuri de parcare fiind limitat pe strada Strada General Berthelot.

Prietenii de la UBER vă sar în ajutor cu o cursă gratuită pentru utilizatorii noi! Așa că e suficient să descărcați aplicația UBER și să folosiți codul shortsup, în oricare din zilele evenimentului, ca să aveți transport rapid și mai mult timp pentru filme 😉

UBER - SHORTSUP

Food  &  drinks

Găsți la barul din foaier Sala Radio gustări și băuturi. Important: nu e permis acces cu pahare sau sticle deschise în incinta sălii de spectacol, e nevoie să păstrăm în formă buna una dintre cele mai frumoase săli simfonice!

Mai multe și pe pagina evenimentului Facebook. Ne vedem la Musicology!

Musicology Sala Radio

Mai multe scurtmetraje

Stare