Imbold POP-UP Gallery la ShortsUP

13 artisti urbani isi impartasesc framantarile egocentriste la Weekendul Comediei Scurte

Imbold_ShortsUp_print2_MICWeekendul Comediei Scurte, editia 2, exploreaza narcisismul contemporan prin doua seri consecutive de filme scurte si bune, productii internationale si romanesti in care rasul se serveste in doze mici si concentrate.

Pe langa filme, ShortsUP propune si o provocare vizuala pe aceeasi tema. Spatiul cinematografului Patria va gazdui sambata si duminica expozitia colectiva Imbold POP-UP Gallery, un proiect curatorial creat de Imbold Galeria special pentru spectatorii Weekendul Comediei Scurte.

Treisprezece artisti urbani s-au inspirat din framantarile egocentriste ale lumii de azi pentru a realiza o serie de lucrari originale pe panza, print sau metal. Rezultatul e o sinteza avangardista a viziunilor despre sine, exprimata prin lucrari de pictura, ilustratie si sculptura. Un amestec viu de povesti culese din momentele intime, amuzante sau profunde ale intalnirilor cu propria persoana.

Lucrarile expuse la Imbold POP-UP Gallery apartin unor tineri artisti romani care s-au remarcat in tara dar si in spatiul galeriilor europene prin stiluri si metode originale de a reda emotiile contemporane. Cu ei veti face cunostinta sambata si duminica la ShortsUP: Andrei Argaetic, Andra Badea, Buzu Ana Andronic, George Rosu, Ioana Sopov, Paula Rusu, Pisica Patrata, Loreta Isac, Lartist, Matei Branea, Misha Diaconu, Madalina Andronic (via Atelierul de Print) si Victor Fota.

Victor Fota

Cinefili, va asteptam la Weekendul Comediei Scurte, pregatiti de ras dar si de admirat si interiorizat. Multumim Imbold, Galeria pentru sprijin!

Imbold, Asociatia Culturala este o organizatie non-guvernamentala care are ca scop promovarea industriilor creative si, in special, a artelor vizuale din Romania. Imbold, Galeria este primul proiect  permanent al Asociatiei, un spatiu neconventional, special amenajat pentru gazduirea expozitiilor de  arta contemporana. Imbold, Galeria este completata de spatiul primitor al Acuarela, Bistro de Arte. www.facebook.com/ImboldGaleria // www.cuimbold.ro.

*FOTO: Lucrare realizata de artistul Victor Fota pentru Imbold POP-UP Galery.

Mai multe scurtmetraje

Stare