Hot Short: recomandarea saptamanii

Hot Short e rubrica saptamanala in care oamenii pe care ii apreciem recomanda filme scurte pe care le iubesc. Invitatii ShortsUP sunt jurnalisti, cineasti, bloggeri, artisti si mai ales film-addicts incurabili, cu personalitati ”cinematografice” diferite.

Pentru ca filmele, in special cele scurte, functioneaza de multe ori ca niste talismane emotionale. De unele te indragostesti la prima vedere, de altele nu mai uiti, pe unele le revezi numai ca sa retraiesti o stare. Fiecare hot short poarta amprenta celui care l-a recomandat, asa ca vei avea parte de doze concetrate de energie, documentare mind-blowing sau povesti de pus in rama.

hot short

Scopul Hot Short este de a promova scurtmetrajul ca gen cinematografic de sine statator, aducator de emotii si experiente noi, dar si acela de a scoate la iveala mostre cinematografice valoroase care ar ramane altfel necunoscute. Pe scurt, mentinem treaz mestesugul povestilor, atat de necesar intr-o lume dominata de viteza.

Ai o recomandare de hot short? Trimite-ne linkul pe info@shortsup.com si ne asiguram ca va ajunge la toti iubitorii de filme scurte din comunitatea ShortsUP.

Mai multe scurtmetraje

Stare