Filmele ShortsUP, miercuri, la Strongbow Bird Watching Gathering

Strongbow ne-a provocat să ne uitam la relația omului cu natură prin intermediul unei selecții de filme scurte. Am ales 10 scurtmetraje premiate în festivaluri internaționale care vor fi proiectate la Roaba de Cultură în cadrul evenimentului Strongbow Bird Watching Gathering.

Le puteti vedea miercurea asta, de la 22.00, într-o scurtă selecție marca ShortsUP care va avea loc în Parcul Herăstrău. Încălzirea e făcută de DJ Victor Stancov, mai multe detalii aici.

goodbye mandima

Din programul de filme

Iarna (r. Cristina Picchi, Rusia, 2014). Cum arată viaţa de zi cu zi a oamenilor care se confruntă cu cele mai dure condiții climatice din lume? O călătorie inițiatică prin Rusia de Nord şi Siberia. Premiat la Clermont-Ferrand International Short Film Festival şi Locarno International Film Festival.

Insula florilor (r. Jorge Furtado, Brazilia, 1989) Ce legătură există între bombe nucleare, plantații de roșii, producerea parfumului și deșeurile generate de oameni? Vei ințelege la finalul celor 15 minute din ”Insula Florilor”, scurtmetraj ce dezvăluie într-un mod insolit concluzii esențiale despre natura umana. Scurtmetraj câstigator al Ursului de argint la Berlin International Film Festival.

Urban by Nature, powered by Strongbow, exploreaza relatia omului cu natura in spatiul urban si da startul la dans la ora 19:00 la Roaba de Cultura. De la ora 22:00, vedem selectia de filme ShortsUP.

Mai multe scurtmetraje

Stare