Filmele de la Noaptea Lungă ajung la Constanța pe 2 iulie

La a 8-a ediție, scurtmetrajele de la Noaptea Lungă a Filmelor Scurte vor ajunge la mai mulți cinefili din toată țara. Selecția de filme din cadrul maratonului ShortsUP va fi difuzată și la Constanța, concomitent cu proiecția de la București.

Pe 2 iulie, Parcul Tăbăcăriei din Constanța va găzdui scurtmetraje premiate și aplaudate de juriile festivalurilor de la Oscar, Bafta, Berlin sau Clermont-Ferrand. Timp de 8 ore, pasionații de filme în doze mici vor putea urmari cu sufletul la gură animații amuzante, ficțiuni fascinante, comedii apetisante, dar și documentare valoroase. Despre filmele de la Noaptea Lungă ediția 8.

Parcul Tbacariei CT

Alături de cele câteva mii de spectactori prezenti la maraton, constănțenii vor avea rolul jurului. Acela de a putea vota scurtmetrajul preferat din selecția de filme, printr-un vot în competiția ShortsUP Audience Award. Filmul care va primi cele mai multe voturi din partea publicului va deveni câstigatorul Noptii Lungi a Filmelor Scurte.

Ediția-satelit a evenimentului Noaptea Lungă a Filmelor Scurte este realizată în Constanța cu sprijinul: Asociația Descoperă Constanța și Primăria Municipiului Constanța.

Biletele pentru Noaptea Lungă a Filmelor Scurte pot fi achiziționate la fața locului.

COVER nlfs

–-

Noaptea Lungă a Filmelor Scurte este organizată în fiecare vară de ShortsUP, numitorul comun al filmelor scurte şi bune din întreaga lume. Pentru al 8-lea an consecutiv, ShortsUP provoacă cinefilii la o întâlnire dinamică cu poveștile scurte care au făcut ocolul lumii, într-un format inedit care-și propune, ca de fiecare dată, să ducă experiența cinematografică la un nou nivel. Mai multe despre Noaptea Lungă.

Mai multe scurtmetraje

Stare