Erotic Shorts, în martie la Cinema PRO

Chimia iubirii văzută în filme scurte

UPDATE: Biletele și abonamentele pentru Erotic Shorts sunt SOLD OUT,  în ambele seri de proiecție. 

PROGRAM COMPLET

Apropierea dintre corpuri pune universul în mișcare și definește esența vieții. Ediția de primăvară ShortsUP sărbătorește atracția universală printr-o colecție curajoasă de filme scurte ce caută răspuns la o întrebare vie: ce ne aduce împreună?

Vineri, 20 martie și sâmbătă, 21 martie, de la 22.30, Cinema PRO găzduiește Erotic Shorts, două seri consecutive de scurtmetraje despre iubire și frumusețea corpului uman. Veți face cunoștință cu o lume cinematografică îndrăzneață, în care esteticul joacă rolul cheie. Pe ecran, pulsațiile vitale se transformă în forme și culori provocatoare, o mașinărie care pune la încercare mintea, ochiul și emoțiile.

ShortsUP Martie

Selecția de filme ShortsUP va fi diferită în fiecare seară,  formată din ficțiuni, animații și documentare ce explorează resorturile atracției în culturi diferite. Evenimentul va fi deschis de scurtmetrajul Futon (r. Yoriko Mizushiri, 2014), producție japoneză care aduce senzualitatea la rang de artă. Din aceeași colecție face parte și Omul perfect (r. Jorgen Leth, 1967), scurtmetraj danez despre idealul corpului uman construit de-a lungul istoriei.

PREVIEW PROGRAM

Biletele și abonamentele ShortsUP pot fi cumpărate în avans din rețeaua Eventim (online sau în magazinele partenere) în trei etape: EARLY BIRD, în perioada 5-13 martie, la prețul de 25 lei pe seară și 40 lei pentru ambele seri, PRE-SALE, în perioada 13 – 20 martie, la prețul de 30 de lei pe seară sau 50 de lei pentru ambele seri. În limita locurilor disponibile, biletele pot fi cumpărate și la Cinema PRO  în seara evenimentului, la prețul de 40 de lei pe seară și 60 de lei pentru ambele seri.  Mai multe detalii pe www.shortsup.ro.

EROTIC SHORTS este un  eveniment adresat publicului peste 18 ani, deschis la provocări vizuale. Patru ore de filme scurte premiate propun o definiție sinceră și esențială a iubirii. Următorul eveniment ShortsUP, Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, va avea loc în primul weekend al lunii iulie.

Parteneri media: Playboy, Nicecream.fm, Sapte Seri, Cinemagia, Glamour, Times New Roman, Iqads, Decat o Revista, Sub25, Urban.ro, 121.ro, Ziarul Ring, Vice.

Mai multe scurtmetraje

Stare