Ela, Panda şi Madam, premiul pentru cel mai bun scurtmetraj la Marele Picnic

La a 2-a ediţie Marele Picnic ShortsUP, peste 3000 de spectatori s-au bucurat de scurtmetraje şi muzică sub cerul liber. Două seri cu filme scurte, mix muzical de la DJ K-lu şi video-mapping au adus la viață Grădina Botanică București. FOTO.

Opt scurtmetraje au concurat în competiţia ShortsUP Audience Award pentru un premiu de 1000 E.  Cele mai multe voturi au mers către Ela, Panda şi Madam (r. Andrei Rautu, 2013), comedia românească în care o tânără corporatistă trebuie să-și ducă bunica la mare și să se întoarcă la timp în București pentru a nu-și pierde jobul. Al doilea pe lista filmelor preferate de public, în ordinea voturilor, a fost Pistolarul (r. Eric Kissack, SUA, 2014), western modern despre pericolul onestității absolute povestit de vocea unui narator cu multă personalitate.

Lista completă a filmelor din competiție

ela-panda-si-madam

Marele Picnic 2015 a fost organizat cu sprijinul Arcub și Primăria București. Evenimentul din Grădina Botanică încheie șirul de proiecții de vară ShortsUP, urmând ca scurtmetrajele să revină sub acoperiș în formulă de toamnă. Detalii în curând pe www.shortsup.ro. 

mic

Mai multe scurtmetraje

Stare