Cum te pregatesti de Marele Picnic

Sambata asta e Marele Picnic ShortsUP. Retrospectiva celor mai populare filme scurte din ultimii 4 ani de ShortsUP, la care publicul a zambit, a ras, s-a emotionat si a aplaudat. Proiectia are loc sub cerul liber, la Gradina Botanica din Bucuresti si incepe la ora 20:00 cu plimbari ghidate pe aleile gradinii, jocuri si gustari de iarba verde.

Cum te pregatesti de Marele Picnic? Outfit lejer, stare de vacanta, pofta de evadare si de povesti scurte. Noi am pregatit cam tot ce trebui pentru un picnic cinematografic ca la carte. Iata mai jos cateva detalii utile pentru evenimentul de sambata.

Accesul
Se face pe la intrarea de langa Facultatea de Biologie (5 minute de mers pe jos de la Metrou Grozavesti), mai exact pe Strada Portocalelor. Locul dedicat picnicului cinematografic se numeste ”Gradina Italiana”: veti da nas in nas cu el imediat ce iesiti de pe strada cu pricina. Daca planuiti sa veniti cu bicicleta, gasiti acolo si un loc amenajat unde o puteti lasa in timpul picnicului.

Harta Picnic

Kit de picnic
De gustari si bauturi ne ocupam noi, le veti gasi deci la fata locului. FruFru vine la ShortsUP cu bucate fresh, numai bune de servit la picnic cu filme scurte. Pentru ca de data asta spatiul de proiectie e o pajiste intinsa, va sfatuim sa veniti pregatiti cu o paturica de pe care sa savurati lejer cele 2 ore de filme scurte si bune.

Program filme & side-events

  • 20:00 – 21:30: tururi ghidate in Gradina Botanica, boardgames, jocuri in aer liber
  • 21:30 – 23:30 proiectia Best Of ShortsUP 2008-2013. Scurtmetraje in care predomina evadarile, calatoriile si fluturii in stomac. Povesti care te scot din ritmul nebun al orasului si pe care le savurezi cel mai bine descult in iarba. Mai multe despre filmele din program aici.

Inscrierile pentru tururile ghidate se fac la fata locului – fiecare tur dureaza aproximativ 20 de minute. La capitolul jocuri, avem antrenament de frisbee ghidat de asociatia Bucharest Ultimate. Nu lipsesc nici jocurile de societate asa ca nu uitati sa puneti in kitul de picnic un dram de imaginatie.

Bilete
Pot fi cumparate in avans prin MyTicket si Eventim la pretul de 20 de lei sau in seara evenimentului la pretul de 25 de lei.

MyTicket – online aici sau direct din reteaua Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si librariile Mihai Eminescu.
Eventim – online aici sau direct din librariile Carturesti, magazinele Domo, Germanos, magazinul Muzica, Orange Shop, Sala Palatului, magazinele Vodafone, Unirea Shopping Center (Aripa Calarasi), Humanitas, Carrefour Feeria.

Mai multe si pe Facebook Event.
Cerul liber deasupra noastra, filmele scurte cu noi. Ne vedem la Marele Picnic! 🙂

Mai multe scurtmetraje

Stare