Cum te pregătești de Marele Picnic

Kit de picnic cinematografic

În weekend toate drumurile duc spre Grădina Botanică, cea mai accesibilă destinație urbană de vacanță. Marele Picnic ShortsUP prinde viață la a 2-a ediție cu două seri de film, muzică și relaxare. Înainte să pleci de acasă, nu uita să pui în bagaje pătura de iarbă verde şi pofta de scurtmetraje. Mai jos un kit de picnic pe care trebuie să-l bifezi înainte de ShortsUP.

ANA_8909

BILETE

UPDATE BILETE: Pentru cei care plănuiesc să vină astăzi la picnic dar nu au încă bilete: se mai găsesc la intrare, în număr limitat, începând cu ora 17.30. 

Biletele sunt încă disponibile de cumpărat în avans prin MyTicket şi Eventim, la preţul de 20 lei/ seară sau 35 lei/ abonament. Găsiţi bilete şi la faţa locului, la preţul de 25 lei/seară sau 40 lei/abonament. Biletele de la intrare se pot achiziționa doar cu cash!

CUM AJUNGI

Accesul se face din Splaiul Independenței, pe strada „Intrarea Portocalelor”. 5 minute de mers pe jos de la stația de metrou Grozăvești. Locul dedicat picnicului cinematografic se numește ”Gradina Italiana”. Dacă plănuiești să vii cu bicicleta, o poţi lua cu tine pe pajiște. Cei care vin cu mașina găsesc loc de parcare pe Șoseaua Cotroceni sau Splaiul Independentei.  NU se poate parca pe Strada Portocalelor!

harta acces Marele Picnic

ECHIPAMENT

Pături: Va sfătuim sa veniți ”înarmați” cu pături de picnic pentru voi + prieteni. Un număr limitat de pături va fi disponibil spre vânzare la fața locului.

Tratament anti-țânțari: E recomandat să aveți la voi spray-uri anti-țânțari pentru a ține la distanță orice disconfort pe durata filmelor.

Telefoane mobile- tablete pentru votul filmelor: La Marele Picnic voi aveți rolul juriului și misiunea de a alege cel mai bun film al evenimentului, care va fi răsplătit cu un premiu de 1000 de Euro. Votul se face digital, pe www.shortsup.ro/competitie, așa că nu uitați să aveți la voi telefoane sau tablete pentru a vă pune la treabă spiritul critic.

PROGRAM

Mai multe despre ce puteți face în grădina pe lângă filme AICI.

Programul filmelor

ANA_8873

FOOD-COURT – ZONA COMERCIALĂ

Nu e permis accesul cu mâncare sau băutură din exterior, însă la faţa locului veţi găsi un food-court divers, care va umple orice coș de picnic.  Gustări reci, burgeri, sea-food sau înghețată, meniul complet AICI.

Cei care au Mastercard Contacless au reducere 10% la orice tranzacție făcută în zona de bar şi pot câștiga mai mult timp pentru filme plătind simplu şi rapid.

Ne vedem la picnic!

Mai multe scurtmetraje

Stare