Cum cumperi bilete pentru Noaptea Lunga

Ajunsa la a 6-a editie, Noaptea Lunga a Filmelor Scurte, evenimentul-maraton al iubitorilor de cinema in doze mici, va avea loc anul acesta pe 28 iunie, la Gradina Botanica din Bucuresti. O noapte intreaga in care scurtmetrajele premiate ale anului vor anima un colt linistit al capitalei, locul perfect pentru evadare urbana.

BILETELE pot fi cumparate in avans prin MyTicket si Eventim. In reteaua MyTicket plata se poate face online cu cardul iar biletele pot fi  printate acasa (sau salvate pe tableta/smartphone) si prezentate direct la eveniment – prin selectarea optiunii “e-voucher”.

Pret PRESALE: 22 mai – 1 iunie: 30 LEI 
2 iunie – 27 iunie – 35 LEI
Se pot cumpara bilete si la fata locului, in seara de 28 iunie, la Gradina Botanica, in limita locurilor disponibile, la pretul de 40 LEI.

Pentru copiii sub 7 ani, intrarea este gratuita. Copiii intre 7 si 15 ani platesc jumatate din valoarea biletului – 20 de lei, la fata locului. Filmele pot fi vazute de copiii cu acordul parintilor.

PRESALE Tickets

––

Magazine din reteaua Eventim: librariile Carturesti, magazinele Domo, Orange, Vodafone, Germanos, magazinul Muzica, Sala Palatului, Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria, librariile Humanitas. Mai multe www.eventim.ro/ro/bilete/noaptea-lunga-a-filmelor-scurte-bucuresti-gradina-botanica-362973/event.html

Magazine din reteaua MyTicket: magazinele Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si librariile Mihai Eminescu. Mai multe pe: www.myticket.ro/evenimente/noaptea-lunga-a-filmelor-scurte-editia-vi-gradina-botanica-bucuresti-22-mai-2014.html

Mai multe scurtmetraje

Stare