Cum cumperi bilete la Marele Picnic

Când tot orașul tânjește după evadare, Grădina Botanică București devine cea mai accesibilă destinație de vacanță. Marele Picnic ShortsUP prinde viață vineri, 29 iulie și sâmbătă 30 iulie, de la 18.00 la 23.30.  Două seri de cinema open-air, muzică jazz, video-mapping, tururi ghidate, sesiuni de echilibristică pe slackline, o zonă de fun&games, dar și una de food&drinks.

Detalii utile despre cumpărarea biletelor:

ÎN AVANS: 25 lei/seară sau 35 lei/abonament (vineri și sâmbătă)

MyTicket: online sau în toată rețeaua DIVERTA

Eventim: online sau din rețeaua de magazine partenere: Germanos, magazinele Carrefour, librăriile Cărturești, benzinăriile OMV, magazinele Vodafone.

Eventbook: online sau din Librăria Engleză “Anthony Frost” (Calea Victoriei nr. 45) sau Librăria Franceză “Kyralina” (George Enescu nr. 8) și Librăria Hecate (str. Olari, nr. 8)

LA FAȚA LOCULUI: 30 lei/seară, 40 lei/abonament (vineri și sâmbătă). Începând de la ora 18.00 la punctul de acces din Aleea Portocalelor (Splaiul Independenței).

Kit de picnic, program și regulament. 

picnic3

 

 

Mai multe scurtmetraje

Stare

UPDATE VREME: Marele Picnic

UPDATE VREME: Marele Picnic

În acest moment pe pajiștea din Grădină nu mai sunt stropi de ploaie și soarele pare să revină între noi.…
Marele Picnic: program complet

Marele Picnic: program complet

Când tot orașul tânjește după evadare, Grădina Botanică București devine cea mai accesibilă destinație de vacanță. Marele Picnic ShortsUP prinde viață vineri,…