Cum cumperi bilete la Marele Picnic ShortsUP, ediția 4

O evadare convenabilă și o destinație de vacanță accesibilă prinde forma sâmbătă, 29 iulie și duminică, 30 iulie, la Grădina Botanică București, cu ocazia celui de-a 4-lea an al evenimentului Marele Picnic ShortsUP. Cinefilii își dau intalnire în gradină pentru un weekend în care vor descoperi scurtmetraje internaționale recente și premiate, într-o atmosferă antrenată de muzică, bucatarie artizanală și alte arte. Marele Picnic începe de la 18.00 și se termină la ora 23.30, în fiecare zi de weekend.

news_950x250

Dacă plănuiți să vă petreceți weekendul la film și în natură, recomandarea noastră este să achiziționați biletele pentru eveniment în avans deoarece accesul pe pajiște este limitat, iar în cazul în care capacitatea va fi atinsă accesul va fi oprit. Ne dorim ca fiecare spectator să poate viziona filmele în cele mai bune condiții.

Detalii utile despre cum cumperi bilete la Marele Picnic:

  • Online: din rețelele Eventbook și Eventim
  • Offline: rețeaua Eventim, respectiv librariile Cărturești, librăriile Humanitas, magazinele Carrefour, Germanos, Vodafone, Orange, Diverta, benzinăriile OMV.

Prețuri pre-sale: 25 lei/ seară și 40 lei/ abonament (până pe 28 iulie)

La fața locului acestea vor fi putea fi cumparate la prețul de 30 de lei/ seară sau 50 lei/abonament, în limita disponibilității.

Mai multe scurtmetraje

Stare