A fost Weekendul Comediei Scurte

Sambata si duminica seara, 2000 de spectatori s-au indreptat spre cinematograful Patria din Bucuresti. A fost Weekendul Comediei Scurte, evenimentul ShortsUP care sarbatoreste umorul de calitate prin filme scurte.

61-ANA_7372

In 2014, Weekendul Comediei a explorat tematica narcisismului contemporan, inspirandu-se din cultul amorului propriu ce a invadat in ultima perioada lumile virtuale in care ne invartim. Umorul romanesc a fost cel mai apreciat, iar asta s-a simtit in cantitatea de aplauze primita de scurtmetrajele Mana lui Paulista (r. Cristian Mungiu, Romania, 1999), Calatorie la oras (r. Corneliu Porumboiu, Romania, 2003), Pastila de Fericire (r. Cecilia Felméri, Romania, 2012) si Santul (r. Adrian Silisteanu, Romania, 2012). 

In sala au fost rasete, zambete si semne de uimire. Privirile curioase ale cinefililor au devorat cele 13 lucrari ale artistilor urbani din expozitia Imbold POP-UP Gallery, prezentata la ShortsUP de Imbold, Galeria. Tot inafara salii de cinema, spectatorii au intrat in pielea eroilor de comedie prin replici din filme si recuzita haioasa. Multumim tuturor celor care au adus la viata Weekendul Comediei Scurte!

19-ANA_7254

Va incurajam sa votati filmele preferate din programul Weekendul Comediei Scurte AICI. ShortsUP revine cu un nou eveniment tematic in primavara.  Dar pana atunci, nu va pierdeti antrenamentul. Pe www.shortsup.ro/scurtmetraje va asteapta o sumedenie de filme scurte si bune disponibile online, filtrate cu grija in functie de stare de spirit, gen cinematografic si durata.

romina mic

Mai multe fotografii de la Weekendul Comediei Scurte AICI.

Mai multe scurtmetraje

Stare