Cum a fost la ShortsUP via New York

Sambata si duminica, pe 26 & 27 aprilie, New York-ul s-a vazut pe ecranul de la CinemaPRO, la editia de primavara ShortsUP. Cele 12 filme scurte incluse in program au vorbit despre un oras efervescent care a pus temeliile numeroaselor trenduri din lumea artistica, sociala si politica.

via ny mic

Peste 800 de spectatori au calatorit prin cartierele New York-ului, acolo unde istoria se scrie la fiecare pas: pe strazile din Brooklyn, in zgarie-norii de pe Wall-Street sau in barurile din Manhattan. Cele mai apreciate filme din program au fost Candidatul (r. David Karlak, SUA, 2010), un thriller psihologic despre viata unui angajat dintr-o corporatie americana contactat de o organizatie secreta si Bar Terminal (r.  Stefan Nadelman, SUA, 2003), documentarul castigator la Sundance Film Festival ce aduce la un loc portretele fascinante ale newyorkezilor care au trecut pragul barului Terminal intre 1972 si 1982. Mai multe detalii despre filmele din PROGRAM.

poze site shortsup mic

Atmosfera ShortsUP via New York a fost completata de muzica live si infografice despre viata metropolei americane, realizate cu sprijinul Chenar.ro. FOTOGRAFII de la eveniment.

mic shortsup

poze site micmicmic

Multumim spectatorilor nostri frumosi, curiosi si iubitori de filme scurte! 🙂 ShortsUP revine in vara cu Noaptea Lunga a Filmelor Scurte. Pana atunci, consumati cu incredere scurtmetraje online, recomandate zilnic pe platforma www.shortsup.ro.

Mai multe scurtmetraje

Stare