Cum a fost la ShortsUP In Parc

stire parc 3In ultimul weekend de vara, cinefilii bucuresteni s-au intalnit la Teatrul de Vara din Herastrau pentru cea din urma evadare a scurtmetrajelor sub cerul liber. Selectia ShortsUP In Parc a inclus un Best Of cu cele mai aplaudate filme scurte din ultimul sezon: 9 productii din Marea Britanie, Franta, Australia, SUA, Olanda au prins viata sub privirile curioase a celor aproape 2000 de spectatori.

Printre filmele preferate ale publicului au fost Julian (r. Matthew Moore, Australia, 2011), comedia australiana castigatoare la Festivalul de Film de la Berlin dar si Candidatul (r. David Karlak, SUA, 2010), thrillerul intens care a uimit prin tensiunea bine dozata de-a lungul celor 20 minute de suspans.

Seara a fost completata de concertul celor de la We Singing Colors, care au adus ritmurile electro si indie-pop pe scena de la Teatrul din Heratrau: un intro perfect pentru o ultima seara lejera de vacanta petrecuta alaturi de prieteni si emotii din filme scurte.

Multumim partenerilor care ne-au ajutat sa cream povestea ”ShortsUP In Parc”. 

Nissan: pentru ca ne-a ajutat sa prelungim calatoria catorva spectatori cu o evadare pana la mare. Rezultatele tombolei ”Nissan te conduce la Oha Beach” vor fi anuntate pe 3 septembrie.

Mastercard Contactless: pentru ca ne-a familiarizat cu o tehnologie noua si extrem de utila: plata cu card contactless prin simpla apropiere a cardului de scanner: fara PIN si fara complicatii. Si pentru ca a facut fericiti cativa posesori de Contactless care au avut parte de extra-racoritoare la fiecare tranzactie.

FruFru: care a potolit foamea cinefililor cu un meniu de gustari delicioase si sanatoase.

Illy issimo: pentru vestea foarte buna a competitiei Illy issimo, concursul care va rasplati pasionatii de regie de scurtmetraj cu un premiu de 1000 de euro. Detalii curand.

Trupei We Singing Colors pentru muzica si atmosfera dinaintea filmelor.

Brigada de Voluntari: care au oferit ajutor de nadejde in organizare, ca intotdeuana.

Echipei de la Rosal alaturi de care am mentinut parcul curat.

Teatrului de Vara din Herastrau pentru gazduire.

Partenerilor media: Digi 24, Digi Film, Kiss FM, 7 seri, Ca’n Filme, Ziarul Ring, Cinemagia, IQads, Sub25, Postmodern, Urban.ro, 121.ro, Romania Libera, Academia Catavencu, Vice, Times New Roman, Ziarul Metropolis, GQ, Glamour, Revista Arte si Meserii.

… vremii frumoase care a tinut cu noi si cu filmele scurte! 🙂

Si nu in ultimul rand, voua, cei care ati dati viata evenimentului.

Mai multe poze de la eveniment gasiti AICI.

ShortsUP revine la toamna, in luna octombrie, cu un nou eveniment dedicat filmelor de scurtmetraj si artelor conexe cinamatografiei. Pana atunci nu uitati ca pe www.shortsup.ro va asteapta sute de scurtmetraje disponibile online.

stire parc2

stire parc 4

Mai multe scurtmetraje

Stare