Cum a fost la S’UP EROI CONTEMPORANI

Cele 4 zone de proiectie pregatite vineri seara la The Ark au fost neincapatoare pentru spectatorii veniti sa-i cunoasca pe Eroii Contemporani, in filme sau in carne si oase.

ShortsUP Eroi Contemporani 12 noiembrie

Evenimentul a inceput cu Antonio’s Breakfast (r. Daniel Mulloy, Marea Britanie) castigator al premiului BAFTA in 2006, un film despre un tanar care se imparte intre viata sociala si grija pe care trebuie sa o poarte tatalui sau paralizat.

A urmat unul dintre scurtmetrajele produse de Discovery Romania despre eroii de langa noi. Cel mai aplaudat film al serii l-a avut ca personaj central pe Florin Mârza, practicant al unui sport foarte putin cunoscut: Parkour. Acesta presupune sarituri, dar si catarari pe ziduri sau copaci, fiind un fel de maraton de sarituri dificile.

Florin s-a aflat vineri la ShortsUP, ca si alti protagonist din filmele scurte produse de Discovery: Roland Hermann, stomatologul care merge in cele mai sarace zone ale planetei pentru a oferi ingrijiri medicale si Mihai Barbu, care a urcat pe motocicleta din imagine si s-a oprit tocmai in Mongolia.

ShortsUP Eroi Contemporani
Roland Hermann la ShortsUP

Doua ore cu unele dintre cele mai apreciate scurtmetraje despre EROI CONTEMPORANI, muzica lui DJ Amon, prezenta eroilor Discovery si a aproape 700 de spectatori au transformat ShortsUP-ul din 12 noiembrie intr-o experienta memorabilia.

ShortsUP Eroi Contemporani

Urmatorul ShortsUP, proiect care face cunoscute publicului din Romania cele mai valoroase scurtmetraje din lume, va avea loc in prima parte a lunii decembrie.

Despre ShortsUP Eroi Contemporani la TVR 1:

Despre ShortsUP Eroi Contemporani la Realitatea TV:

Mai multe scurtmetraje

Stare