Concurs: ShortsUP Selfie Olympics

Castiga 2 abonamente duble la Weekendul Comediei Scurte

Pe 1 si 2 februarie, ShortsUP exploreaza narcisismul in scurtmetraje si arta contemporana, la Weekendul Comediei Scurte. Pornind de la presupunerea ca spectatorii nostri sunt mai narcisisti decat ai altora, am pus la cale ShortsUP Selfie Olympics, concurs de amor propriu la care poti castiga unul din cele 2 abonamente duble la Weekendul Comediei Scurte + sansa de a ramane in istorie ca cel mai priceput selfie-maker (detalii curand).

Selfie Olympics

Iata ce trebuie sa faci la ShortsUP Selfie Olympics:

  1. Un selfie* cu tine 🙂 Dar nu orice selfie, ci unul demn de marile ecrane, unul care sa spuna o poveste. Recomandam sa te folosesti pe cat posibil de personaje, momente si decoruri din viata ta: pisici, colegi, sobe de teracota, cabine de proba. Important e ca selfie-ul tau sa fie original si sa ai aiba o miza narativa;
  2. Poza selfie va fi atasata intr-un comentariu la postul dedicat concursului de pe Facebook;
  3. Regula importanta: fiecare poza trebuie sa fie insotita si de o legenda care sa rezume povestea ei;
  4. Juriul format din echipa ShortsUP alege 2 selfie-uri castigatoare, care spun cele mai faine povesti. Criterii de selectie:  creativitate, mesaj puternic, atitudine ferma, cantitatea de hohote de ras produsa.

*Pentru inspiratie si reguli de facut selfie recomandam 6 Tips on How to Rock a Selfie sau Selfies of 2013 – the best, worst and most revealing

Asteptam pozele voastre pe Facebook pana la finalul zilei de joi, 30 ianuarie, ora 23:00. Cei 2 castigatori vor fi anuntati vineri si isi vor ridica abonamentele sambata, direct de la eveniment.

Spor la fotografiat si postat! May the selfiest one win!

Detalii despre filmele din programul Weekendul Comediei Scurte gasiti aici.

IMPORTANT: ShortsUP isi rezerva dreptul de a elimina din concurs pozele ofensatoare sau care folosesc limbaj vizual explicit.

Mai multe scurtmetraje

Stare