Concurs ShortsUP – Delta Music Fest

CONCURSUL S-A INCHEIAT !

Castigatorul este Dan Andriciuc, al carui raspuns a fost Master of Muppets.
Melodia: Metallica,
Master of Puppets
Film: The Muppet Show (TV Series)

Felicitari, Dan, ne vedem la Delta Music Fest!

ShortsUP, impreuna cu organizatorii Delta Music Fest, va provoaca la concurs! Oferim cazarea la o casuta (in care pot sta doua persoane) pe toata durata festivalului, mai exact timp de 3 nopti: joi, vineri si sambata. Casuta este amplasata in Dolphin Camping, acolo unde este si scena festivalului, in “inima” evenimentului. Pe langa cazare, oferim castigatorului si un bax cu bere.

Combina cat mai amuzant un nume de film cu un nume de melodie si vino sa vezi scurtmetraje ShortsUP la Delta Music Fest !

Trebuie sa raspundeti cat mai scurt si sa ne trimiteti raspunsul, numele complet si numarul de telefon pe info[@]shortsup.com pana joi, 15 iulie, la 16.00. Va rugam sa mentionati si filmul si melodia pe care le-ati folosit. Titlul mailului trebuie sa fie “Concurs Delta Music Fest”. Noi vom publica cele mai interesante raspunsuri, iar vineri, 15 iulie, vom anunta castigatorul.

Va invinge cel mai creativ si mai trasnit raspuns, care va fi ales de un reprezentant Delta Muzic Fest si un reprezentant ShortsUP.

Detalii despre festival: www.deltamusicfest.ro.

Mai multe scurtmetraje

Stare