Ce facem la Marele Picnic ShortsUP, pe lângă filme

În zilele călduroase de vară, când canicula pune stăpânire pe întreg orașul, insula de la Grădina Botanică București devine locul perfect de evadare. Marele Picnic ShortsUP se va desfășura sâmbătă, 29 iulie și duminică, 30 iulie, de la ora 18:00 la 23:30 și propune două seri cu cinema în aer liber, dar și o grămadă de activități menite să declanșeze starea de vacanță: ateliere pentru familii și copii, tururi ghidate prin grădină, 3D live drawing pe copacii din Botanică, cursuri de frisbee, cursuri de slackline, o zonă de playground, dar și una de relaxare în hamace, perfectă pentru a te adăposti la umbră înainte de începerea filmelor.

Cover Photo_ Marele Picnic

Până la 21:30, ora la care încep proiecțiile filmelor, ai suficient timp să te destinzi și să te răsfeți, exact ca într-o vacanță de weekend. Pune-ți pătura de picnic în ghiozdan, ia cu tine cheful de văzut filme (sub cerul liber) și de stat la iarbă verde. Mai jos câteva informații despre ce te așteaptă în grădina, pe lângă filme.

19420797_673053169558980_1909667522649378083_n

1. Ateliere de gătit pentru copii si familii cu Mini Zucchini

Mini Zucchini este un proiect educațional unde copiii explorează arta culinară, fiind încurajați să pregătească diverse feluri de mâncare internațională și să-și folosească la maxim imaginația. În prima zi de picnic, între orele 18:00 și 21:00, cei mici vor putea pregăti smoothies, iar în cea de-a doua zi, în același interval orar, raw brownies (din caju, migdale și fructe deshiratate). Prețul pentru pariciparea la atelier este de 15 lei, acesta incluzând și rezultatul muncii, din care cei mici și mari se pot înfrupta pe pătura de picnic.

2. Tururi ghidate – descoperă poveștile Grădinii Botanice București

Pe parcursul celor două zile de eveniment te invităm la o plimbare la pas prin Grădina Botanică, ocazie cu care poți descoperi locul unde se găsesc peste 10.000 de specii de plante erbacee, lemnoase, exotice sau tropicale. Tururile grădinii sunt coordonate de prietenii noștri de la Asociația Team Work, vor începe sâmbătă, la ora 18:00 și se vor termina la ora 21:00. Durata unui tur este de 30-40 de minute și este gratuit pentru orice participant la Marele Picnic.

A98V3897-Edit

3. Playground area – Frisbee

Nu poate fi cu adevărat Picnic fără jocuri, așa că vino pregatit pentru badminton pe iarbă, volei si hoola hoops. De asemenea, platoul Grădinii Botanice este locul ideal pentru a te specializa în a juca frisbee, care încurajează responsabilitatea și fairplay-ul. Cei de la Ultimate Frisbee vor face o serie de cursuri pentru cei interesați de acest sport. În fiecare zi de la 18.00 la 21.30.

slackline

4. Cursuri de slackline 

Cei curajoși vor putea să-și testeze echilibul pe o chingă legată între doi copaci. Comunitatea de slacklineri din București vor îndruma orice participant interesat să experimenteze această activitate ce presupune flexibilitate, concentrare, relaxare, creativitate și distracție.

A98V3927-Edit

5. Relaxare în hamac

Pentru a te putea adăspoti cât mai bine la umbră, cei de la MinorSwing vor lega bine hamacele între copacii grădinii.

6. 3D Live Painting pe copacii Grădinii Botanice

Cu 30 de minute înainte de începerea filmelor, pe decorul verde de pe insula, natura va prinde viață printr-o sesiune de live drawing, întreg momentul magic fiind realizat de OnScreen.

7. Waterfight session + Giant Balloons + more to come

Dacă vrei să îți aduci aminte de copilarie, am găsit activitatea perfectă pentru tine! Pistoalele cu apă le aducem noi, iar tu nu uita să îți iei haine de schimb. Sau, poate vrei să înveți cum să sufli în aer baloane uriașe de săpun, se învață rapid.

Programul complet al filmelor la Marele Picnic va fi disponibil începând cu 17 iulie pe www.shortsup.ro.

Biletele la Marele Picnic pot fi achiziționate din rețeaua Eventbook la prețul de 25 lei/ seară și 40 lei/ abonament sau la fața locului la prețul de 30 de lei/ seară sau 50 lei/abonament, în limita locurilor disponibile.  Copiii sub 12 ani beneficiază de intrare gratuită.

Marele Picnic ShortsUP este un eveniment găzduit de Universitatea București și Grădina Botanică ”Dimitrie Brândza”. Livrat de FAN Courier. Prezentat de Kaufland România. Cu sprijinul: Silva și Groupama Asigurări.

Mai multe scurtmetraje

Stare