Ce e de făcut la Noaptea Lungă pe lângă filme

Noaptea Lungă a Filmelor Scurte ajunge anul acesta la a 8-a ediție și aduce mai multe filme, mai multe activități interesante pentru tine. Pe 2 iulie, la Pavilionul Central Romexpo avem noaptea lungă și plină, cu filme scurte, live comedy show, piscină urbană, board-games, instalatie foto-video, dar și special food&drinks.

Instalație foto-video Night Time in Bucharest

Un mix digital între fotografiile realizate de Adi Tudose și o selecție de scurtmetraje românești au ca subiect comun Bucureștiul pe timp de noapte. Partea foto a instalației Night Time in Bucharest surprinde pulsul Bucureștiului văzut noaptea, cu oamenii și locurile emblematice. Un București nocturn, enigmatic și fermecător.

Partea video este reprezentată printr-o selecție de filme scurte în care este reînterpretat spațiul bucureștean pe timp de noapte, într-un context de silent cinema. Selecția propusă cuprinde 3 scurtmetraje românești premiate la festivalurile de film din țară.

IMG_0573 copy

Live show cu DOC 

DOC (Vlad Munteanu), invitatul special al serii va avea un moment energizant pe scena ShortsUP. Chiar la miezul nopții, artistul va susține un stand-up comedy inspirit de subiectele filmelor din program.

De data asta filmele nu se mulțumesc să stea (doar) pe ecran. De la 00.00 AM, artistul hip-hop DOC (Vlad Munteanu) urcă pe scena ShortsUP pentru un performence interactiv inspirat de subiectele filmelor din program. DOC face stand-up comedy pe rime și dă viața poveștilor culese din zeci de spații geografice, din America, până-n Franța, Noua Zeelandă, România și Rusia, mixându-le cu beaturi hip-hop. Oricât de diverse ar fi provocările oamenilor din culturi diferite, ele sunt conectate de aceleași fir roșu: căutarea iubirii, acceptarea diversității, nevoia de schimbare.

Piscină cu bile by Piscina Urbană

Relaxarea și distracția pe cinste va fi asigurată de Piscină Urbană care îi va provoca pe cinefili la o joacă altfel. Asta înseamnă că oricine se simte curajos va putea plojna, sări, face tumbe într-o piscină plină cu bile din plastic. Râsul cu gura de la o ureche la cealaltă, garantat 100%!

piscina 2

Board games session by Taraba de jocuri

Pasionatii de board-games vor avea posibilitatea să aleagă dintr-o serie jocuri pe cele care le pun la antrenament imaginația și creativitatea.

Food&drinks

Să reziști unui maraton de filme nu e misiune deloc ușoară. Pentru asta ai nevoie de energie si multe provizii. Prietenii noștri s-au echipat cu burgeri delicioși, bagels apetisanți, băuturi artizanale și cafea de specialitate.

FoodBurger Van, Sunday BagelsSquadra Pizza, Dulciuri de la FROG, Moritz Eis Ice Cream, frufru

Drinks: Urban Monkey, M60Fritz Kola, Mellow 

Mai multe scurtmetraje

Stare