Căutăm voluntari pentru Marele Picnic 2018

Dacă tu ne vrei, noi te primim! ShortsUP caută voluntari cu chef de viață, de oameni și de făcut magie la următoarea ediție a festivalului de scurtmetraje ShortsUP – Marele Picnic din 27, 28 și 29 iulie!

Marele Picnic este ediția de vară ShortsUP, numitor comun pentru filmele scurte și bune ale lumii. Evenimentul are deja o tradiție – strânge vară de vară iubitori de cinema, de outdoor, de arte conexe filmului într-un spațiu de vacanță urbană– Grădina Botanică din București. Ca în fiecare an, Marele Picnic aduce împreună film, arte multimedia, jocuri, ateliere interactive și food trucks pentru un picnic cinefil relaxat și creativ.

Ai fost vreodata la ShortsUP? Nu, dar ai fost la un festival outdoor și ți-a plăcut? Vrei să vezi cum se face? Vrei să fii cot la cot cu oamenii de la comunicare, creatie, producție si logistică și să vezi, pas cu pas, de unde apare si cum se construiește un astfel de eveniment? E fun, e know-how valoros, sunt prietenii de calitate și provocari care te fac mai deștept, mai bun și mai interesant. Dacă vrei asta, trimite-ne un CV la salut@shortsup.ro pana pe 4 iulie si scrie in mail, in cateva rânduri, de ce vii la noi/ce iți place la noi.

Noi avem energie, seriozitate, pasiune și mult entuziasm. Și tu? Perfect! Join the team!

activitati

Mai multe scurtmetraje

Stare