Cautam scurtmetraje romanesti!

De-a lungul a patru ani de cand proiectam si promovam scurtmetraje valoroase, am inclus in mod constant in programele noastre filme scurte remarcate si premiate in marile festivaluri ale lumii: Clermont-Ferrand, Cannes, Oscar, Venetia, BAFTA, etc. Fiecare eveniment ShortsUP insemna de obicei doua ore cu scurtmetraje unul si unul, intre care se regaseste si un film romanesc.

Ne dorim ca in 2011 → 2012 sa proiectam mai multe filme scurte romanesti de valoare la evenimentele lunare ShortsUP, chiar daca nu au fost selectate sau premiate in festivalurile internationale de prim rang. Publicul ShortsUP ne-a demonstrat ca isi doreste sa vada mai multe filme scurte romanesti, asa ca asteptam inscrieri la adresa de email a Alexandrei Safriuc, Film Selector ShortsUP: alexandra@shortsup.com.

Cautam filme romanesti

Nu exista un termen-limita pentru propunerile dumneavoastra, insa cu cat le primim mai repede cu atat ne este mai usor sa includem filmele selectate intr-unul dintre programele noastre lunare, caci evenimentele ShortsUP sunt tematice. Pe langa criteriul calitatii artistice vom tine cont si de tema atunci cand vom face alegerea.

Multumim si asteptam cat mai multe filme scurte! In fiecare luna, aproximativ 1000 de spectatori din Bucuresti se bucura de selectia de scurtmetraje de exceptie marca ShortsUP.

Mai multe scurtmetraje

Stare