Bilete la Weekendul Comediei Scurte

Weekendul Comediei Scurte, editia 2, are loc sambata – 1 februarie si duminica – 2 februarie, la Cinema Patria. Doua seri consecutive de comedii scurte in care predomina cautarea sinelui + expozitie de arta colectiva. Fiecare seara gazduieste un program diferit de scurtmetraje.

Biletele pot fi achizitionate in avans prin MyTicket si Eventim la pretul de 25  de lei pe seara sau 40 de lei pentru ambele seri (sub forma de abonament). In seara evenimentului, direct la cinema, pretul biletelor este de 35 de lei pe seara.

MyTicket: Bilete se pot comanda online, urmand sa fie livrate prin curier sau pot fi achizitionate direct din reteaua de magazinele: Diverta,magazinul Muzica, Sala Palatului și Librăria Mihai Eminescu. Mai multe detalii AICI.

Eventim: Online sau direct in reteaua: librariile Carturesti, magazinele Domo, Orange, Vodafone, Germanos, magazinul Muzica, Sala Palatului, Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria, librariile Humanitas. Detalii AICI. Comandand online prin Eventim, puteti selecta si locurile preferate din sala, bifand optiunea ”Plan Sala Interactiv”.

Locurile pot fi selectate si la comanda telefonica, in ambele retele (MyTicket si Eventim). Iata si o harta cu sala cinematografului Patria.

plan sala

Ne vedem la Weekendul Comediei Scurte!

Mai multe scurtmetraje

Stare