Bilete la ShortsUP In Parc

Biletele la ShortsUP In Parc pot fi achizitionate in avans, la pretul de 30 de lei, din retelele MyTicket si Eventim, sau la Teatrul de Vara Herastrau, in seara evenimentului, la pretul de 35 de lei.

Magazine din reteaua Eventim: librariile Carturesti, magazinele Domo, Orange, Vodafone, Germanos, magazinul Muzica, Sala Palatului, Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria, librariile Humanitas. Detalii: http://www.eventim.ro/ro/bilete/shortsup-bucuresti-teatrul-de-vara-herastrau-368700/event.html

Magazine din reteaua MyTicket: magazinele Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si librariile Mihai Eminescu. Mai multe pe: https://www.myticket.ro/evenimente/shortsup-in-parc-teatrul-de-vara-herastrau-bucuresti-30-august-2014.html.

*Pentru copiii sub 7 ani, intrarea este gratuita. Copiii intre 7 si 12 ani platesc jumatate din valoarea biletului –  doar la fata locului. Nu e permis accesul minorilor neinsotiti de parinti. 

**Informatii suplimentare despre accesul general la evenimentele ShortsUP: www.shortsup.ro/faq

Mai multe scurtmetraje

Stare

UPDATE VREME: Marele Picnic

UPDATE VREME: Marele Picnic

În acest moment pe pajiștea din Grădină nu mai sunt stropi de ploaie și soarele pare să revină între noi.…
Marele Picnic: program complet

Marele Picnic: program complet

Când tot orașul tânjește după evadare, Grădina Botanică București devine cea mai accesibilă destinație de vacanță. Marele Picnic ShortsUP prinde viață vineri,…