Bilete la Noaptea Lunga Lungă a Filmelor Scurte #7

Pe 4 iulie, ShortsUP prezintă a 7-a ediție Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, întâlnirea celor mai valoroase producții cinematografice sub 30 de minute. Două spații simultane de proiecție, cinema interactiv, o instalație multimedia realizată de artiști video și ateliere care pun la încercare mintea cinefililor.  Noaptea Lungă a Filmelor Scurte mixează scurtmetrajul cu fotografia, muzica și arta video.

PROGRAM COMPLET

Biletele pentru maratonul cinematografic pot fi achiziționate în avans din rețelele MyTicket şi Eventim, în etapa Pre-Sale, la preţul de 40 lei/ seară, în perioada 12 iunie-3 iulie. Bilete pot fi achiziționate şi la fața locului, în seara evenimentului, la prețul de 50 lei, în limita locurilor disponibile.

Prețul biletului include acces la o noapte întreagă cu scurtmetraje premiate, cinema interactiv, instalație video și food-court cu live cooking şi experiențe culinare artizanale.

Magazine din rețeaua Eventim: librăriile Cărturesti, magazinele Domo, Orange, Vodafone, Germanos, magazinul Muzica, Sala Palatului, Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria, librăriile Humanitas. Detalii

Magazine din rețeaua MyTicket: magazinele Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului și librăriile Mihai Eminescu. Detalii.

presaleearlybird

Mai multe scurtmetraje

Stare