Bilete Early Bird Noaptea Lungă în cadrul Street Delivery

Pregătiți de maratonul  cinematografic al anului? O veste bună pentru cei care și-au pus în calendar Noaptea Lungă a Filmelor Scurte de pe 2 iulie: dacă treceți zilele acestea, sâmbătă și duminică, pe la Street Delivery, vă puteți cumpăra bilete la prețul de Early-Bird, la doar 30 lei, de la standurile Eventbook, situate in fata curtii TIAB (foarte aproape de intrarea pe Arthur Verona dinspre Bulevardul Magheru).

COVER nlfs

Pentru cei care nu ajung în weekend la Street Delivery, un scurt ghid de cumpărare a biletelor online sau din magazinele partenere.

Prețuri

30 de lei – Bilet Early Bird – până pe 21 iunie

35 de lei – Bilet Pre-Sale – 21 iunie – 2 iulie

40 de lei – Bilet la fața locului

Unde le găsiți

Eventbook: Online sau din Librăria Engleză „Anthony Frost” (Calea Victoriei nr. 45) sau Librăria Franceză „Kyralina” (George Enescu nr. 8) și Librăria Hecate (str. Olari, nr. 8
Eventim: Online sau din rețeaua de magazine partenere: Germanos, magazinele Carrefour, librăriile Cărturești, benzinăriile OMV, magazinele Vodafone.

MyTicket: Online sau în rețeaua DIVERTA.

–-

Scurtmetrajele premiate de marile festivaluri de film și proiecte îndrăznețe de artă video își dau întâlnire pe 2 iulie, la maratonul cinematografic al anului. Pentru al 8-lea an consecutiv, ShortsUP provoacă cinefilii la o întâlnire dinamică cu poveștile scurte care au făcut ocolul lumii, într-un format inedit care-și propune, ca de fiecare dată, să ducă experiența cinematografică la un nou nivel. Noaptea Lungă a Filmelor Scurte va fi găzduită ca și în anul trecut de cupola Pavilionului Central Romexpo. 10.000 de metri părtrați urmează să fie reinterpretați prin film, arte multimedia și spectacole live. Invitatul special al Nopții Lungi de anul acesta este artistul hip-hop DOC (Vlad Munteanu), care, la miezul noptii, va energiza publicul cu un stand-up comedy inspirat de scurtmetrajele din program dar și de subiectele sociale care străbat ecranul și viața noastră de zi cu zi. DETALII.

Mai multe scurtmetraje

Stare