Aventuri Animate, filme scurte pentru familii istete

Ultima zi de scoala e prima zi de vacanta la Cinema City

E ultima zi de scoala si toate gandurile fug spre vacanta: aventurile asteapta sa fie descoperite, povestile se pregatesc sa prinda viata. Vineri, pe 20 iunie, de la ora 18:00, ShortsUP si Cinema City prezinta Aventuri Animate. Filme scurte pentru familii istete, un program de scurtmetraje premiate conceput special pentru copiii cu varste intre 7 si 14 ani.

Timp de o seara, sala de cinema va fi invadata de personaje de poveste si lumile lor fascinante. Animatiile selectate pentru programul din 20 iunie vorbesc despre puterea prieteniei dar si despre eroii curajosi care schimba lumea dintr-un foc. Micii spectatori si parintii care-i insotesc vor avea parte de calatorii neasteptate: un salt in viitor, o plimbare zbuciumata prin insulele grecesti, un drum cu peripetii intr-o padure plina de pericole. Curiozitatea, emotia si culoarea sunt punctele comune ale filmelor care vor aduce la viata atmosfera de vacanta.

ShortsUP Afis Aventuri Animate

Avem nevoie de prieteni pentru a ne dea seama cine suntem cu adevarat. Programul Aventuri Animate va fi deschis de castigatorul premiului OSCAR pentru cea mai buna animatie scurta a anului, un film difuzat in premiera in Romania. Domnul Hublot (r. Laurent Witz, Alexandre Espigares, Franta / Luxemburg, 2013) e povestea unui personaj timid care se teme de necunoscut. Dar cand ROBOT PET devine colegul lui de apartament, totul se schimba.

Cum faci fata unei armate de pradatori ingrozitori cand esti un simplu soarece pierdut in padure? Aflam din Gruffalo (r. Max Lang, Jakob Schuh, Marea Britanie/Germania, 2009), animatie nominalizata la OSCAR 2009.

Tot din selectia ShortsUP face parte si comedia Pe muchia destinului (r. Verena Fels, Germania, 2010), in care o vaca deloc gratioasa decide sa-si urmeze destinul si sa ajunga la singurul ei amic. Pentru asta trebuie sa treaca o proba dificila ce implica echilibristica si hohote de ras.

In Oktapodi (r. Julien Bocabeill, François-Xavier Chanioux, Olivier Delabarre, Thierry Marchand, Quentin Marmier, Emud Mokhberi, Franta, 2007). Doua caracatite indragostite incearca sa se salveze una pe alta. Vor reusi oare sa scape de pericolul de a fi mancate? A castigat peste 6 premii internationale si o nominalizare Oscar in 2009.

Spectatorii prezenti pe 20 iunie la Cinema City vor pleca acasa cu un ”portret de familie isteata”, realizat de echipa de fotografi profesionisti LILEBUBA. Sesiunea foto pentru familii va avea loc inainte de proiectia Aventuri Animate si va provoca multe zambete de la micii cinefili si parintii lor.

Evenimentul Aventuri Animate. Filme scurte pentru familii istete este prima evadare de vacanta in universul celor mai aplaudate animatii din ultimii ani. Programul e recomandat intregii familii si promite sa puna la incercare imaginatia publicului de orice varsta.

Biletele pot fi achizitionate in avans incepand de marti, 10 iunie, de pe www.cinemacity.ro sau de la cinematograful Cinema City Cotroceni la pretul de 25,5 LEI pentru adulti si 15 LEI pentru copii, in limita locurilor disponibile. Mai multe pe www.cinemacity.ro si www.shortsup.ro.

DESCARCA PROGRAMUL complet de filme. 

Aventuri Animate este un proiect special creat de ShortsUP cu sprijinul Cinema City Romania. ShortsUP face selectii tematice cu cele mai premiate filme scurte din toata lumea, fie ca e vorba de fictiuni, animatii, documentare sau filme scurte experimentale. Scurtmetrajele ajung in atentia publicului larg in fiecare sezon, prin evenimente si zilnic, prin platforma de recomandari online www.shortsup.ro.

Mai multe scurtmetraje

Stare