Astazi e noaptea scurtmetrajelor

Am pregatit filmele, muzica, jocurile si cerul instelat: a mai ramas putin pana la noaptea regal a scurtmetrajelor, care are loc astazi la Biblioteca Nationala a Romaniei, outdoor.

  • 20:00: concert live The Mono Jacks
  • 21:30 – 05:00: sectiuni de filme
  • In pauzele de 10’: ateliere creative, gimnastica pentru rezistenta, loc de joaca si relaxare

Nu te astepta la momente de motait: la miezul noptii, te scoatem din hainele de spectator conventional pentru a alege continuarea povestii din Kiddo, primul film interactiv din Romania.

Cele mai premiate filme scurte ale anului te vor ghida in maratonul cinematografic ce va trece prin 25 de tari si tot atatea stari de spirit.

INMH anunta vreme buna pentru Bucuresti pana duminica dimineata, insa am luat si masuri de adapostire in caz de ploi scurte: mai multe corturi instalate in spatiul evenimentului.

Biletele pentru Noaptea Lunga a Filmelor Scurte din Bucuresti pot fi cumparate si astazi, la eveniment, in limita a 1000 de locuri, la pretul de 40 de lei. Acestea se pot achizitiona de la ora 18.00, la intrare.

Accesul la eveniment se face prin bulevardul Unirii nr 22, de la 19.30 pentru toate categoriile de public (spectatori cu bilete cumparate in avans sau la fata locului si invitati).

La evenimentele locale – Cluj, Brasov, Timisoara si Sibiu – biletele se achizitioneaza la intrare. Va asteptam!

Harta NLFS 2012

Mai multe scurtmetraje

Stare