Asta seara, ShortsUP via Paris

Asta seara, la ora 20.00, ShortsUP, în parteneriat cu Vodafone România și Institul Francez aduce la București, pentru câteva ore, Parisul contemporan, spiritul său cosmopolit și fascinant.

Poveștile de iubire din filme sunt întotdeauna imprevizibile și complicate, mai ales daca se petrec la Paris. Iar cele mai multe au nevoie de multe strategii și jocuri pentru a dura o viață întreagă, așa cum se întâmplă în „Bine jucat”, (r. Sandrine Veysset) cu legendara Jeanne Moreau. Scurtmetrajele selectate de ShortsUP din acest film ii vor aduce in prim plan pe Juliette Binoche, Nick Nolte, Gérard Depardieu, Fanny Ardant sau Natalie Portman.

Dupa filme, doi DJ francezi de renume vor testa limitele sistemului de sunet de 20.000 wati. Debruit unul dintre cei mai în vogă artiști parizieni, iar beaturile sale electro-funk cu influențe hip-hop au fost auzite în toată Europa. Debruit va fi secondat de DJ Volcan, un muzician-explorator, care se descrie ca “un Indiana Jones al muzicii”.

Biletele sunt disponibile direct la intrare. Prețul unui bilet este de 20 RON și oferă acces la programul întregului eveniment – filme și sesiune muzicală.

Ediția ShortsUP de asta seara are loc la JetSet, situat pe Bd. Libertătii nr. 1, la rondul George Coșbuc. Cu ocazia evenimentului cinematografic, spațiul se reîntoarce la origini, căci destinația sa inițială a fost aceea de cinematograf.

Cum ajungeti la JetSet:
Harta JetSet.jpg

Mai multe scurtmetraje

Stare