Ana Dubyk Cvartet: jazz la Marele Picnic

sau motivul pentru a dansa descuț în iarbă.

Mai sunt 11 zile până la weekendul nostru preferat. Marele Picnic ShortsUP, ediția 4 activeză starea de vacanță în mijlocul orașului aglomerat. Un program de scurtmetraje recente, premiate la festivaluri, ateliere și tururi ghidate, un food-court cu bucătării urbane sunt câteva dintre ingredintele pentru două zile de picnic în Gradina Botanică București.

colaj cvartet

Marele Picnic de anul acesta va fi deschis sâmbătă, 29 iulie, de la ora 19.00, cu un performence de jazz și funk numai bun de ascultat sub cer de vară, de visat sau de dansat. Concertul va fi susținut de  Ana Dubyk Cvartet, format de vocalista Ana Dubyk, saxofonistul Mihai Iordache (fost membru Timpuri Noi, Kumm și autor a numeroase proiecte muzicale sub landmark-ul Iordache), Toma Dimitriu la clape și Răzvan Cojanu la bas. Vocea Anei este responsabilă pentru coloana sonoră a filmului documentar Planeta Petril și multe alte cântări inspirate.

După jazz și relaxare, aducem la viață decorul grădinii cu video-mapping pe copaci, care să pregătească proiecțiile de scurtmetraje. Pajiștea verde ne așteaptă, ne vedem la Picnic!

Mai multe despre filmele din program, dar si despre extra-activitati.

Biletele la Marele Picnic pot fi achiziționate din rețeaua Eventbook și Eventim la prețul de 25 lei/ seară și 40 lei/ abonament sau la fața locului la prețul de 30 de lei/ seară sau 50 lei/abonament, în limita locurilor disponibile.  Copiii sub 12 ani beneficiază de intrare gratuită. Important: în cazul în care vremea nu permite buna desfășurare a evenimentului în aer liber, acesta va fi reprogramat pentru weekendul următor, respectiv weekendul 5-6 august.

picnic vibe 7

Ana

Marele Picnic ShortsUP este un eveniment găzduit de Universitatea București și Grădina Botanică ”Dimitrie Brândza”. Livrat de FAN Courier și prezentat de Kaufland România. Cu sprijinul: Silva și Groupama Asigurări.

Mai multe scurtmetraje

Stare