ALEGE AFISUL oficial Noaptea Lunga 2014

UPDATE: Varianta Intergalactica a fost votata aproape in unanimitate de voi. Ea va deveni, prin urmare, afisul oficial la Noaptea Lunga a Filmelor Scurte 2014. Multumim pentru voturile voastre!

Noaptea Lunga a Filmelor Scurte, editia a 6-a, are loc anul acesta pe 28 iunie. Este prima editie la care va predam stafeta voua, iubitori de filme scurte: vrem sa alegeti cel mai bun film al Noptii, dar si afisul evenimentului. Pe scurt, va invitam sa puneti umarul la crearea evenimentului. Pentru ca voi aduceti la viata fiecare eveniment ShortsUP, e timpul sa deveniti juriu si creator de continut.

Prima provocare: ALEGE AFISUL oficial Noaptea Lunga a Filmelor Scurte 2014.

Varanta #1: Intergalactic

Varianta #2: Retro

Procedura de vot: apasati cu incredere butonul de like pentu varianta care va place mai mult. Primim si voturi si pareri lasate in comentarii sau pe pagina de Facebook.

Termen: Asteptam voturile voastra pana pe luni, 2 iunie, ora 10:00 am. Afisul cu cele mai multe voturi va fi afisul oficial Noaptea Lunga 2014, care va impanzi internetul si orasul in perioada urmatoare.

Go and make your own festival! 🙂

PS: De la an la an, identitatea maratonului nocturn de scurtmetraje a devenit mai clara, iar conceptul mai familiar spectatorilor. Povestea grafica a noptii lungi a pornit de la un bec animat si a continuat cu luna care a imprumutat ipostaze diverse in functie de atmosfera fiecarui eveniment. Despre ce e Noaptea Lunga de anul acesta: filme scurte premiate la OSCAR, Sundance, Berlin, cer instelat si covor verde, Gradina Botanica din Bucuresti, premiul publicului pentru cel mai bun scurtmetraj, picnic, muzica, jocuri si puterea voastra, a oamenilor care vin sa vada filme la ShortsUP. Un singur afis reprezinta cel mai bine vibratiile Noptii Lungi 2014 –voi decideti care! Un istoric al tuturor afiselor ShortsUP se afla aici.

Mai multe scurtmetraje

Stare