Al patrulea an de ShortsUP

O noapte lunga, un weekend de comedie si un picnic cinematografic. ShortsUP revine din ianuarie 2014.

Anul acesta ShortsUP a implinit patru ani. In 2013 am hotarat sa valorificam mai bine atuu-rile filmelor de scurtmetraj: emotia, povestea, calatoria. Motiv pentru care evenimentele ShortsUP si-au scazut frecventa dar si-au marit numarul de spectatori si si-au consolidat conceptul. In ianuarie a fost Weekendul Comediei Scurte, doua zile in care ati testat terapia prin ras si ati redescoperit diversitatea cinematografica a genului comic. La HUIDA, scurtmetrajul aplaudat de voi la Weekendul Comediei, poate fi vazut aici.

foto oricum (2)Vara a adus a 5-a editie de Noaptea Lunga a Filmelor Scurte, un eveniment in care scurtmetrajele au tinut loc de vise. 6 ore de comedii, filme fantastice, drame si animatii. Iar pe cei mai rezistenti dintre voi rasaritul v-a surprins, din nou, cu ochii la filme. Un interviu ce rezuma esenta maratonului cinefil  nocturn. Aici puteti revedea ”Fear of Flying”, animatia superpremiata votata printre preferatele publicului la Noaptea Lunga.

Best Of-ul ShortsUP 2013 s-a vazut pe iarba, la Marele Picnic ShortsUP. Filmele scurte, pajistea instinsa si racoarea Gradinii Botanice din Bucuresti au completat perfect atmosfera de vacanta. Un pic din vibe-ul Marele Picnic surprins in fotografii.

Multumim voua, iubitori de scurtmetraj!

ShortsUP revine din ianuarie 2014. Pana atunci, mentineti treaz spiritul cinefil pe www.shortsup.ro/scurtmetraje. 

Mai multe scurtmetraje

Stare