A fost Marele Picnic ShortsUP

Marele Picnic a încheiat sezonul evenimentelor de vară ShortsUP cu peste 3000 de spectatori tolăniți sub cerul liber, la filme și muzică în Grădina Botanică. Două seri magice construite cu ajutorul partenerilor și spectatorilor care au făcut posibilă povestea picnicului cinematografic din București. FOTO. 

A98V7002-Pano

Ne-am bucurat să strângem iubitorii de scurtmetraj și la Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, pe 4 iulie, primul eveniment cinematografic organizat vreodată sub cupola pavilionului Central Romexpo. FOTO. 

NLunga_mic

Bilanțul verii ShortsUP arată o comunitate din ce în ce mai mare de iubitori de filme scurte și arte multimedia și o rețea solidă de parteneri cărora le mulțumim pentru încredere. Câteva cifre adunate din mai până la final de iulie: 7000 de spectatori, 60 de scurtmetraje, 3 premii acordate de public scurtmetrajelor Cai Putere (r. Daniel Sandu),  Între pământ și cosmos (r. Oscar Sharp, Marea Britanie, 2014) și Ela, Panda și Madam (r. Andrei Rautu, Romania, 2013).

N-am fi reușit fără:

Universitatea București și Grădina Botanică care au găzduit Marele Picnic și Romexpo care a găzduit Noaptea Lungă a Filmelor Scurte

Centrul Național al Cinematografiei

Arcub și Primăria București

Institutul Cultural Român

Mastercard, card preferat la evenimentele de vară ShortsUP

Silva, berea oficială

Brigada de Voluntari, ajutoare de nădejde la toate evenimentele ShortsUP

Dj K-lu, care a mixat picnicul ShortsUP

Tiptoe și Onscreen, responsabili de videomapping și multimedia

Asociația Team-Work, care a organizat tururi ghidate în Grădina Botanică

Nicecream.fm, aducător de vibrații muzicale la Noaptea Lungă a Filmelor Scurte

Bucharest Ultimate, comunitatea iubitorilor de frisbee din București

Playdays, Taraba de Jocuri și Creative Board Gaming – jocuri de societate

Fundația Calea Victoriei 

Parteneri mediaDigi 24TanananaCinemagia, Decat o Revista, Glamour, Sapte Seri, Times New Roman, Iqads, Ziarul Metropolis, Sub25, Blitz TV, Decât o Revistă, Nicecream.fm.

Parteneri food: Burger Van, Urban Burger,  Sunday BagelM60Marin Sea Food, Moritz EisCAP GurbanestiZuzu, Fritz ColaMellow Apple JuiceIconic Cold Pressed, Vinuri Sâmburești, Aqua Carpatica.

Revenim cu ediția de toamnă ShortsUP, sub acoperiș! Până atunci scurtmetrajele sunt pe www.shortsup.ro 😉

Mai multe scurtmetraje

Stare