6 activități de neratat la Marele Picnic, pe langă filme

 

Când tot orașul tânjește după evadare, Grădina Botanică București devine cea mai accesibilă destinație de vacanță. Marele Picnic ShortsUP prinde viață vineri, 29 iulie și sâmbătă 30 iulie, de la 18.00 la 23.30.  Două seri de cinema open-air, muzică jazz, video-mapping, tururi ghidate, sesiuni de echilibristică pe slackline, o zonă de fun&games, dar și una de food&drinks.

Până la ora 21.30, ora de începere a filmelor, ai suficient timp să explorezi Grădina Botanică, să te bucuri de jocurile de iarbă verde sau să-ți pui la treabă imaginația. Câte ceva despre ce se întâmplă la Marele Picnic, pe lângă filme.

 

activitati1Muzică jazz sau cum să dansezi desculț in iarbă

Jazzul mixat cu funk va răsuna pe iarba grădinii, sub cerul liber, până pe lăsarea serii, când pajiștea va ceda ”scena” proiecțiilor de scurtmetraje din program. Dacă n-ai apucat niciodată să dansezi desculț în iarbă, acum ar putea fi momentul, pentru că JazzyBIT e genul de univers sonor care nu te lasă să stai într-un loc. Concertul va deschide Marele Picnic, vineri, 29 iulie, începând cu orele 20.00

2. Descoperă poveștile Grădinii Botanice

Despre Grădina Botanică, gazda Marelui Picnic, sunt multe de spus, însă și mai multe de arătat. Motiv pentru care prietenii noștri de la Asociația Team Work te invită la o plimbare, la pas, să descoperi locul unde se găsesc peste 10. 000 de specii de plante erbacee, lemnoase, exotice sau tropicale. Tururile grădinii vor începe vineri, la ora 18:00 și se vor termina la apusul soarelui, ora 21:00. Daca ai ratat sesiunile din ziua de vineri, stai fără griji, sâmbătă le vor relua din nou, la aceeași oră. Durata unui tur este de 30-40 de minute și este gratuită pentru orice participant la Marele Picnic.

slackline

3. Sesiuni de echilibristică pe slackline

Cei curajoși, dar și cei echilibrați vor fi supuși unor sesiuni de balans creativ, pe o chingă legată între doi copaci. Comunitatea de slacklineri din București vor îndruma orice participant interesat să experimenteze această activitate ce presupune flexibilitate, concentrare, relaxare, creativitate și distracție.

4. Doodle Magic Board

O poveste despre natura în mijlocul orașului va fi ilustrata printr-o instalație interactivă care îmbină senzorii grafici cu video mapping-ul și sunetul. Un panou interactiv un principilii actori implicați vei tu și natura. De magie se vor ocupa cei de la Onscreen.

5. Zona de fun&games

Dacă e Picnic atunci nu vor lipsi nici jocurile de voley, bedminton pe iarba, freesbee sau hoola hops. Echipa Bucharest Revolution vine cu un concept nou pentru România, un sport de echipă distractiv, plin de provocări. Este vorba despre Ultimate Frisbee care încurajează responsabilitea și fairplay-ul punând arbitrajul, administrarea jocului și comportamentul echipei în mâinile jucătorilor.

Pentru ca relaxarea sa fie completă, cei de la MinorSwing vor lega bine hamacele și vor oferi participanților o porție zdravănă de voie bună și distractie.

burgervan

6. Food-court

Să reziști atâtor activități antrenante nu e lucru ușor. Pentru asta ai nevoie de energie și provizii. În zona destinată mâncărurilor și băuturilor speciale vei avea de ales de la burger, pizza, cafea de specialitate, bere, limonadă până la specialităti turcești și prosecco.

–-

Biletele la Marele Picnic pot fi achiziționate începând cu 12 iulie  prin Eventbook, MyTicket și Eventim prețul de 25 de lei/ seară și 35 lei/abonament dar și la fața locului la prețul de 30 de lei/ seară sau 40 lei/abonament, în limita locurilor disponibile.

Mai multe scurtmetraje

Stare