5 filme scurte cu viata la birou

Ajungi primul la birou, iti citesti mailurile, raspunzi la telefoane iar in scurt timp incepi sa crezi ca ai putea sa-ti devorezi colegii fara remuscari. Cu putin noroc sandwich-ul cu pui din pauza de masa o sa-ti dea super-puteri ca sa-ti infrunti managerii. Nu e de mirare ca orele petrecute peste program te fac sa descoperi o gaura neagra cu raspunsuri la toate problemele. Iar daca chiar vrei sa-ti gasesti jumatatea, renunta la agentii matrimoniale! Sigur exista un Cupidon ratacit printre colegii tai de birou.

Dar inainte de toate, ia-ti o pauza pentru playlistul asta. 5 filme scurte extraordinare despre zile normale petrecute in birou. Da, fiecare din noi trece prin asta in fiecare zi.

1. Friendsheep (r. Jaime Maestro, Spania, 2011). Obiceiuri bune si proaste la locul de munca.
#10minute, #animatie, #comedie, #de rasu plansu

2. Black Hole (r. Diamond Dogs, Marea Britanie, 2008). Un angajat insomniac descopera accidental o gaura neagra in biroul in care isi petrece noaptea.
#3 minute, #comedie, #de rasu plansu

3. Ham Sadwich (r. Dave Green, SUA, 2001). Portie dubla de comedie si fantastic, de la regizorul american Dave Green.
#10 minute, #comedie, #fantastic, # razi de te prapadesti

4. Tanghi Argentini (r. Guy Thys, Belgia, 2006). 22 de premii internationale, intre care Premiul Publicului la Festivalul de Film de la Clermont-Ferrand in 2007 si o nominalizare la Oscar in 2008.
#10 minute, #a ras toate premiile, #comedie, #romance

5. The Employment (r. Santiago ‘Bou’ Grasso, Argentina, 2008). Inca o zi normala de munca. O zi in care joburile noastre iau o dimensiune diferita, ca cea a pieselor de mobilier.
#10 minute, #a ras toate premiile#animatie, #te pune pe ganduri

Mai multe scurtmetraje

Stare